Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

COVID-19: Nou antirecord înregistrat astăzi în Moldova

Abonare
Un nou antirecord la cazurile de COVID-19 a fost anunțat de autoritățile medicale – 1.062 de cazuri noi s-au înregistrat astăzi. Alte 17 persoane au decedat în ultimele 24 de ore.

CHIȘINĂU, 7 oct – Sputnik. Alte 1.062 de cazuri noi de COVID-19 au fost anunțate astăzi în Republica Moldova. Acest număr reprezintă un nou antirecord.

Фадей Нагачевский - Sputnik Moldova
Societate
Un ministru din Moldova s-a îmbolnăvit de COVID-19

Noile cazuri de îmbolnăvire au fost constatate după efectuarea a 3.565 de teste (inclusiv 3.222 de teste efectuate primar).

Datele au fost anunțate într-un briefing.

Din cele 1.062 de cazuri de COVID-19 anunțate astăzi, 12 sunt „de import” – 3 din Germania, câte 2 cazuri din Federația Rusă, România, Turcia și Ucraina și un caz din Italia.

Printre persoanele a căror contaminare a fost constatată astăzi sunt și 67 de lucrători medicali, inclusiv 24 de medici.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate alte 17 decese provocate de noul coronavirus. Numărul deceselor provocate de virus a ajuns la 1.406.

Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Societate
Nu doar în spitale! Unde vor fi tratați bolnavii de COVID-19

De aseară și până astăzi au mai fost tratate de COVID-19 și externate din spitale 572 de persoane. Bilanțul persoanelor tratate este de 42.480 de cazuri.

În prezent, sunt internați în spitale în stare gravă 749 de pacienți, 46 dintre ei fiind conectați la aparatele de ventilație artificială.

Din martie și până acum, în Republica Moldova au fost înregistrate 58.794 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. 

Reamintim că pe 6 octombrie au fost anunțate 831 de cazuri noi de COVID-19, iar pe 5 octombrie - 322 de cazuri. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0