„Goblin” va explica la SputnikPro cum să creezi conținut viral pe YouTube

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaПереводчик Дмитрий Пучков (Гоблин)
Переводчик Дмитрий Пучков (Гоблин)  - Sputnik Moldova
Abonare
Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik continuă seria de sesiuni online în cadrul proiectului educațional SputnikPro.

CHIȘINĂU, 6 oct - Sputnik. Vineri, 9 octombrie, la ora 13:00, se va desfășura webinarul cu tema „Cum să creezi conținut viral pe Youtube”, pentru jurnaliști, ofițeri de presă, studenți și bloggeri.

În cadrul master-class-ului, publicistul, traducătorul de filme și jocuri video, creatorul de jocuri pe calculator, precum și deținătorul butonului auriu YouTube Dmitri Pucikov (Goblin) va răspunde la cele mai actuale întrebări despre lansarea și promovarea canalelor YouTube. În plus, el va împărtăși experiența sa de succes. Pentru participare la webinar trebuie să accesați link-ul

Ливень в Кишиневе - Sputnik Moldova
SputnikPro: Cum să scriem despre problemele orașului și să obținem trafic și referințe

SputnikPro și-a inaugurat ”sezonul online” la mijlocul lunii martie. În cadrul sesiunilor este discutat specificul activității în condițiile pandemiei de coronavirus, instrumentele analizei-web și drepturile de autor, participanții sunt învățați cum să verifice informația în cazul unor teme de specializare îngustă, pentru a nu se încurca singur și a nu oferi o informație confuză utilizatorilor, cum să obții vizualizări, dar să eviți ”cancanul”.

Participanții își pot trimite reciproc comunicate în chat și își pot împărtăși impresiile în timp real.

SputnikPro este un proiect al Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik destinat jurnaliștilor, studenților de la instituțiile de profil, angajaților serviciilor de presă și managerilor media, fiind orientat spre schimbul de experiență și dezvoltarea relațiilor profesionale cu colegii de peste hotare.

Moderatori ai modulelor proiectului sunt atât conducătorii departamentelor Sputnik, cât și alți cunoscuți jurnaliști și experți. Din martie 2018, master-class-uri și seminare ale SputnikPro au avut loc deja în 22 de țări ale lumii: Din Moldova până în India, din Grecia până în China.

Работник финансовой сферы, архивное фото - Sputnik Moldova
Societate
SputnikPro: Optimizarea SEO a site-ului de știri

Din martie 2018, la acest proiect au participat peste 3000 de jurnaliști și manageri media, specialiști în PR și angajați ai serviciilor de presă, bloggeri, studenți, din peste 80 de state ale lumii. Urmăriți noutățile proiectului pe pagina noastră de Facebook.

Sputnik este una dintre cele mai importante instituții media internaționale care dispune de site-uri în peste 32 de limbi, emisie radio digitală și analogică în limbile rusă, engleză și franceză în peste 90 de orașe ale lumii, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază, 24 de ore din 24, de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză şi farsi.

Sputnik este accesat de peste 80 de milioane de utilizatori în fiecare lună, numărul total al abonaţilor pe reţelele de socializare Sputnik depăşeşte 20 de milioane.

În 24 de centre redacţionale din întreaga lume, de la Bișkek până la Chişinău, şi de la Beijing până la Montevideo activează peste o mie de persoane de zeci de naţionalităţi. Sputnik este parte a grupului media ”Rossya Segodnia”. Oficiul central se află la Moscova. Informații despre speaker.

Informații despre speaker

Dmitri Pucikov (Goblin) este fost ofițer de urmărire penală, publicist și traducător de filme și jocuri video străine și creator de jocuri pe computer. Este cunoscut în mediul online drept „Goblin”, fondator al site-ului „Tupichok Goblina”, creator al seriilor de clipuri video intitulate „Sinij Fil”, „Opergamer”, „Razvedopros”.

Traducerile filmelor lui Guy Ritchie și ale lui Quentin Tarantino realizate de Goblin sunt considerate „etalon”.

Traducerile parodice ale filmelor „Stăpânului inelelor”, „Războiului stelelor” și „Matrix” aveau inițial caracter umoristic. 

Timp de trei ani a fost membru al Consiliului Ministerului Culturii al Federației Ruse. Este deținător al butonului auriu YouTube. Canalul său are 2 milioane de abonați. Este autorul poveștii fantastice „Sanitarii subteranelor”, pe baza căreia a fost creat un joc pe computer cu același nume, care a fost recunoscut ca fiind cel mai bun joc rus din 2006. A publicat o serie de cărți politice și istorice bazate pe videoclipuri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0