SputnikPro: Cum să scriem despre problemele orașului și să obținem trafic și referințe

© Sputnik / Rodion ProcaЛивень в Кишиневе
Ливень в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Un nou webinar în cadrul proiectului educațional SputnikPro va avea loc vineri, 2 octombrie, la ora 13:00.

CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. În cursul master-class-ului, Olga Nabatnikova, șefa redacției Știri Imobiliare a AIP Rossiya Segodnya, va explica cum să scrieți despre problemele urbane pentru a obține trafic și a nu intra în conflict cu autoritățile.

Nabatnikova lucrează în calitate de știristă din 2005: a lucrat corespondent la agenția de știri Interfax și editor executiv la RIA Novosti. Din 2014, ea se află la conducerea redacției Știri Imobiliare la AIP.

Работник финансовой сферы, архивное фото - Sputnik Moldova
Societate
SputnikPro: Optimizarea SEO a site-ului de știri

Cei care doresc să participe la seminarul web trebuie să completeze formularul.

Participarea la master-class este gratuită, dar numărul de locuri este limitat.

Pentru informații suplimentare despre proiectul SputnikPro, puteți contacta producătorul agenției de știri și radio Sputnik Moldova Eugene Pascar (tel. +37379900003 în Viber, Whatsapp, Telegram) sau prin e-mail: e.pascari@sputniknews.com.

SputnikPro este un proiect al Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik destinat jurnaliștilor, studenților de la instituțiile de profil, angajaților serviciilor de presă și managerilor media, fiind orientat spre schimbul de experiență și dezvoltarea relațiilor profesionale cu colegii de peste hotare.

Кедровская Ирина - Sputnik Moldova
Speakerul webinarului SputnikPro împărtășește secretele proiectelor media de succes

Moderatori ai modulelor proiectului sunt atât conducătorii departamentelor Sputnik, cât și alți cunoscuți jurnaliști și experți. Din martie 2018, master-class-uri și seminare ale le SputnikPro au avut loc deja în 22 de țări ale lumii: Din Moldova până în India, din Grecia până în China.

Din martie 2018, la acest proiect au participat peste 3000 de jurnaliști și manageri media, specialiști în PR și angajați ai serviciilor de presă, bloggeri, studenți, din peste 80 de state ale lumii.

Sputnik este una dintre cele mai importante instituții media internaționale care dispune de site-uri în peste 32 de limbi, emisie radio digitală și analogică în limbile rusă, engleză și franceză în peste 90 de orașe ale lumii, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază, 24 de ore din 24, de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză şi farsi. Sputnik este accesat de peste 80 de milioane de utilizatori în fiecare lună, numărul total al abonaţilor pe reţelele de socializare Sputnik depăşeşte 20 de milioane.

În 24 de centre redacţionale din întreaga lume, de la Bișkek până la Chişinău, şi de la Beijing până la Montevideo activează peste o mie de persoane de zeci de naţionalităţi. Sputnik este parte a grupului media ”Rossya Segodnia”. Oficiul central se află la Moscova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0