Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Violeta Ivanov s-a lansat în campania pentru alegerile prezidențiale

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента 06/03/2020
Заседание Парламента 06/03/2020  - Sputnik Moldova
Abonare
Violeta Ivanov, candidatul Partidului Șor, s-a lansat în campania pentru funcția de președinte al Republicii Moldova. Ea a promis pensie minimă de 5.000 de lei și indemnizație pentru nașterea primului copil de 16.000 de lei.

CHIȘINĂU, 2 oct – Sputnik. Deputatul Violeta Ivanov, candidatul Partidului Șor pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020, s-a lansat astăzi în campania electorală. La eveniment a participat, prin legătură internet, și președintele formațiunii, Ilan Sor, aflat peste hotare.

Spital - Sputnik Moldova
Politică
Partidul ȘOR donează banii din subvențiile de stat fondului de combatere a COVID-19

Programul electoral al candidatului Violeta Ivanov are genericul „Moldova 2020-2024” și include patru componente ce descriu obiective pentru dezvoltarea economiei, sectorului social, combaterea corupției.

„Noi toți merităm locuri de muncă bine plătite, drumuri bune”, a spus, între altele, Violeta Ivanov.

Candidatul Partidului Șor a promis „pensie minimă de 5.000 de lei” și „indemnizație pentru nașterea primului copil de 16.000 de lei”.

Violeta Ivanov a spus că optează pentru introducerea monopolului de stat la comercializarea alcoolului și țigărilor.

„Multi ani guvernanții ne-au împărțit în „ai noștri” și „ai voștri”. Destul!”, a declarat ea.

Илан Шор - Sputnik Moldova
Politică
Partidul „ȘOR” aderă la blocul antiguvernamental: Reacția lui Igor Dodon

Candidatul la prezidențiale al Partidului Șor a precizat că programul său electoral prevede „renașterea economică a țării”, pentru că „o economie puternică ar asigura prosperarea țării noastre”, „îmbunătățirea climatului de afaceri”, „judecători onești și instituții ale statului funcționale”, infrastructură socială dezvoltată”. 

„În următoarea lună, eu și cu echipa mea revenim în casele dumneavoastră pentru a învinge în acest scrutin. Voi ajunge în fiecare localitate, în fiecare mahala, în fiecare casă. Unde nu voi ajunge eu, vor ajunge colegii mei”, a spus candidatul pentru funcția de șef al statului.

„Moldova merită schimbări. Aici și acum”, a punctat Violeta Ivanov.

Violeta Ivanov a împlinit pe 15 septembrie vârsta de 53 de ani și este un politician cu experiență, deținând mai multe mandate de deputat, începând cu anul 2009, când făcea parte din Partidul Comuniștilor. A fost președinte al unor  comisii parlamentare, a fost vicepremier și ministru al Ecologiei în guvernele conduse de Vasile Tarlev și Zinaida Greceanîi, între anii 2007-2009.

Menționăm că ora lansării în campania pentru prezidențiale a Violetei Ivanov a coincis cu evenimentul de lansare în campanie a președintelui Igor Dodon, carte va candida pentru un al doilea mandat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0