Speakerul webinarului SputnikPro împărtășește secretele proiectelor media de succes

© SputnikКедровская Ирина
Кедровская Ирина - Sputnik Moldova
Abonare
Agenția internațională de știri și radio Sputnik continuă seria de sesiuni online ale proiectului educațional SputnikPro.

CHIȘINĂU, 11 sept - Sputnik. Vineri, 11 septembrie, de la ora 13:00, proiectul educațional SputnikPro găzduiește un webinar cu tema „Cum să schimbi lumea: de ce și cum sunt create proiectele media sociale de succes”.

Студия информационного агентства и радио Sputnik - Sputnik Moldova
Societate
SputnikPro s-a învrednicit de premiu IPRA Golden World Awards

Vorbitor va fi Irina Kedrovskaia, directorul adjunct al Direcției proiectelor de stat al grupului media „Rossia Segodnia”.

Irina Kedrovskaia este manager media în domeniul tehnologiilor informaționale. Ea a absolvit Facultatea de Filologie a Universității Pedagogice ”V.I. Lenin.” Și-a început activitatea la ”Nezavisimaia Gazeta”, a lucrat la ziarul ”Izvestia”, la Casa de Edituri Rodionova, RIA Novosti. Actualmente este director adjunct al Direcției proiectelor de internet al grupului media ”Rossia Segodnia”.

Din 2008, desfășoară și o activitate de predare, este implicată activ în activități caritabile. Este responsabilă de proiecte speciale în cadrul Agenției, cum ar fi proiectul caritabil pentru adopție ”Găsește-mă, mamă”, care a fost recunoscut în 2017 cea mai social responsabilă instituție media.

S-a învrednicit de distincții de stat. Proiectele create sub conducerea ei au fost distinse în repetate rânduri cu premii – Premiul Runet, Timpul inovațiilor, Mass-media anului în viziunea Uniunii Jurnaliștilor și altele.

Kedrovskaia își va împărtăși experiența în ceea ce privește crearea unui proiect social de succes cu o bună accesare și atragere a unui auditoriu loial, având ca exemplu acțiunea online în susținerea medicilor și voluntarilor ruși, care muncesc cu dăruire pentru sănătatea și viața cetățenilor ruși, „Vă rugăm, respirați!”.

График состояния финансового рынка. Архивное фото - Sputnik Moldova
SputnikPro: Cum să faci o cercetare astfel încât să obții un număr mare de referințe

SputnikPro și-a inaugurat ”sezonul online” la mijlocul lunii martie. În cadrul sesiunilor este discutat specificul activității în condițiile pandemiei de coronavirus, instrumentele analizei-web și drepturile de autor, participanții sunt învățați cum să verifice informația în cazul unor teme de specializare îngustă, pentru a nu se încurca și a nu oferi o informație confuză utilizatorilor, cum să obțină vizualizări, dar să evite ”cancanul”.

Participanții își pot trimite reciproc comunicate în chat și își pot împărtăși opiniile în timp real.

SputnikPro este un proiect al Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik destinat jurnaliștilor, studenților de la instituțiile de profil, angajaților serviciilor de presă și managerilor media, fiind orientat spre schimbul de experiență și dezvoltarea relațiilor profesionale cu colegii de peste hotare.

Moderatori ai modulelor proiectului sunt atât conducătorii departamentelor Sputnik, cât și alți cunoascuți jurnaliști și experți. Din martie 2018, master-classuri și seminare ale SputnikPro au avut loc deja în 22 de țări ale lumii: Din Moldova până în India, din Grecia până în China.

Din martie 2018, la acest proiect au participat peste 3000 de jurnaliști și manageri media, specialiști în PR și angajați ai serviciilor de presă, bloggeri, studenți din peste 80 de state ale lumii. Urmăriți noutățile din cadrul proiectului pe pagina noastră de Facebook.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0