Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sfaturi prețioase de la medicul care nu a răcit de 40 de ani

© Sputnik / OsmatescoVlad Sainciuc
Vlad Sainciuc - Sputnik Moldova
Abonare
Redactorul-șef al revistei "Tainele Sănătății", Vlad Sainciuc, a explicat care sunt cele mai bune soluții pentru a vă apăra de gripă și răceală.
Sfaturi prețioase de la medicul care nu a răcit de 40 de ani

Expertul în medicină naturistă Vlad Sainciuc susține că din anul 1976 până acum nu a răcit niciodată. Acest lucru se datorează exclusiv unui smoothie pe care îl servește în fiecare seară, cu două ore înainte de somn.

"Folosesc următoarele ingrediente: o ceapă mică tocată, puțină sare, ulei de măsline. Adaug scorțișoară, semințe de dovleac, de floarea soarelui sau susan. Toate aceste ingrediente le amestec bine și le consum cu două ore înainte de somn. Nu mai devreme și nu mai târziu", a precizat expertul în medicină naturistă.

Anterior Vlad Sainciuc a declarat în studioul Sputnik Moldova că în cazul în care v-ați îmbolnăvit este greșit să apelați doar la remediile medicinii naturiste. Îndată ce simțiți dureri de cap, tuse sau dureri în gât este obligatoriu să apelați la medicul de familie. Pe lângă pastilele prescrise de către medic, nu uitați să cumpărați și un ceai de plante.

Fruits et légumes - Sputnik Moldova
Cele mai importante vitamine recomandate toamna - medic rus
"Ceaiul de tei este bun, dar multă lume comite greșeli în administrarea acestuia. Ceaiul de tei este sudorific, de aceea trebuie consumat doar seara și o singură dată pe zi. Totodată, ceaiul de tei nu trebuie servit cu miere de albine. Aceasta conține polen la care multe persoane sunt alergice, iar tusea nu va înceta, din contra va spori", a subliniat Sainciuc.

Pentru a scăpa mai repede de gripă, Vlad Sainciuc recomandă să consumați vitamina C - naturală sau chimică. În plus, menținerea unui nivel optim de hidratare grăbește eliminarea toxinelor din organism și totodată fluidizează eliminarea infecției de la nivelul sinusurilor și sistemului respirator.

Potrivit lui Vlad Sainciuc, pentru a scăpa de răceală este indicat să "fierbem 200 ml de lapte, să adăugăm o linguriță de bicarbonat de sodiu și să amestecăm bine. După ce fierbe laptele în clocot, adăugăm o linguriță de miere (dacă nu suntem alergici), o linguriță de unt și un gălbenuș de ou crud. Acest "cocktail" se amestecă bine și se consumă de 2-3 ori pe zi. A doua zi vocea tusea și temperatura trece", a dat asigurări Sainciuc.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0