Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

SputnikPro s-a învrednicit de premiu IPRA Golden World Awards

© Sputnik / Alexander Gal'perin / Accesați arhiva multimediaСтудия информационного агентства и радио Sputnik
Студия информационного агентства и радио Sputnik - Sputnik Moldova
Abonare
Premiile IPRA Golden World Awards sunt acordate de International Public Relations Association, una dintre cele mai vechi asociații de relații publice internaționale.

CHIȘINĂU, 31 iul – Sputnik. Proiectul educațional SputnikPro a câștigat cel mai mare premiu internațional în domeniul relațiilor publice IPRA Golden World Awards for Excellence in PR 2020. A fost recunoscut de un juriu reprezentativ internațional la categoria ”Țară, Regiune și Oraș”.

"Suntem recunoscători pentru o apreciere atât de înaltă a activității noastre. SputnikPro a fost lansat în urmă cu puțin peste doi ani și s-a dovedit a fi extrem de popular și relevant. Proiectul agenției noastre permite începătorilor să învețe multe despre anumite aspecte ale profesiei de jurnalist și le oferă o platformă pentru a face schimb de experiență și generare de noi idei", a declarat redactorul-șef adjunct al AIP „Rossiya Segodnya”, Andrei Blagodîrenko.

SputnikPro reprezintă o serie de master-class-uri unice ale celor mai buni manageri media și specialiști cu o vastă experiență în presă, fiind singurul program rusesc de asemenea amploare. Proiectul SputnikPro s-a desfășurat deja în 13 state ale lumii: din Armenia până în India, din Grecia până în China. Din martie 2018, la acest proiect au participat peste 2000 de jurnaliști și manageri media, specialiști în PR și angajați ai serviciilor de presă, bloggeri, studenți din peste 80 de state ale lumii.

График состояния финансового рынка. Архивное фото - Sputnik Moldova
SputnikPro: Cum să faci o cercetare astfel încât să obții un număr mare de referințe

Urmăriți ştirile noastre pe pagina de Facebook.

Premiile IPRA Golden World Awards (GWA) sunt acordate de Asociația Internațională de Relații Publice (IPRA), una dintre cele mai vechi asociații internaționale de relații publice. Asociația dictează standardele de comunicare din întreaga lume încă din 1955 și este recunoscută de ONU. Fiind o asociație profesională din domeniul PR care se bucură de cea mai mare autoritate, IPRA premiază anual cele mai bune proiecte de comunicare din întreaga lume, evaluând complexitatea, creativitatea și unicitatea acestora.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0