SputnikPro: Cum să faci o cercetare astfel încât să obții un număr mare de referințe

© Sputnik / Руслан Кривобок / Accesați arhiva multimediaГрафик состояния финансового рынка. Архивное фото
График состояния финансового рынка. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri, 19 iunie, cu începere de la ora 13.00, va avea loc un webinar pe tema „Jurnalismul de date: cum să faci o cercetare pentru a obține un număr mare de referințe”.

CHIȘINĂU, 16 iun - Sputnik. Agenția de Presă și Radio Sputnik International continuă seria de sesiuni online ale programului educațional SputnikPro. Vineri, 19 iunie, de la ora 13.00, va avea loc un webinar pe tema „Jurnalismul de date: cum să efectuezi o cercetare pentru a obține un număr mare de referințe”.

Cum să analizezi rating-urile diverselor companii? Ce îi interesează cel mai pe cititori? Ce subiecte sunt ”eterne”? Care sunt principiile pentru alegerea surselor de informare? Unde să cauți statistici și date? Trebuie oare să analizezi rezultatele studiului și cum să le prezinți?

La acestea și la multe alte întrebări vă va răspunde Andrei Manko, șeful Direcției de analiză a instituțiilor financiare din cadrul Centrului de Cercetări Economice RIA Novosti.

© SputnikAndrei Maniko
SputnikPro: Cum să faci o cercetare astfel încât să obții un număr mare de referințe - Sputnik Moldova
Andrei Maniko

Andrei Manko este economist, a absolvit un master în economie la HSE. Din 2005 a lucrat în consultanță și în domeniul analizei economice. Din 2011 lucrează la RIA Novosti, fiind șef de direcție în cadrul Centrului de Cercetări Economice (marca RIA Rating). Se ocupă de analiza băncilor și a altor companii, regiuni și țări.

Fotoapparat - Sputnik Moldova
Webinar SputnikPro: Cum filmezi și scrii atunci când ai rămas singurul luptător multimedia

Jurnaliști, bloggeri, ofițeri de presă și conducători ai instituţiilor media sunt invitați să participe la sesiunea online. Cei care doresc să participe la webinar sunt rugaţi să completeze formularul (participarea la clasa de master este gratuită, dar numărul de locuri este limitat). Participanților înregistrați le va fi trimis un e-mail în care va fi indicat modul de accesare a sesiunii online (cu aproximativ o oră înainte de începerea webinarului).

Informații suplimentare pot fi obținute la telefon: +373 69 601 349, promo@sputnik.md.

SputnikPro reprezintă o serie de master-class-uri unice ale celor mai buni manageri media și specialiști cu o vastă experiență în presă, fiind singurul program rusesc de asemenea amploare. Proiectul SputnikPro s-a desfășurat deja în 13 state ale lumii: din Armenia până în India, din Grecia până în China. Din martie 2018, la acest proiect au participat peste 2000 de jurnaliști și manager media, specialiști în PR și angajați ai serviciilor de presă, bloggeri, studenți, din peste 80 de state ale lumii.

Urmăriți ştirile noastre pe pagina de Facebook.

Sputnik este una dintre cele mai importante instituții media internaționale care dispune de site-uri în peste 32 de limbi, emisie radio digitală și analogică în limbile rusă, engleză și franceză în peste 90 de orașe ale lumii, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază, 24 de ore din 24, de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză. Sputnik este accesat de peste 60 de milioane de utilizatori în fiecare lună.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0