Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Președintele Igor Dodon îi răspunde Maiei Sandu: Nu mai faceți pe Ileana Cosânzeana

© Photo : Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului a comentat declarațiile liderului PAS, Maia Sandu, care a menționat că dacă câștigă fotoliul de președinte al țării nu are de gând să accepte candidatura lui Igor Dodon la funcția de premier.

CHIȘINĂU, 11 sept- Sputnik. În cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”, Igor Dodon a fost rugat să comenteze declarația liderului PAS, Maia Sandu, care a menționat în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune că dacă va ajunge președinte de țară, nu va accepta candidatura lui Igor Dodon la funcția de premier, chiar cu riscul de a fi demisă. Șeful statului spune că nu este surprins de declarațiile Maiei Sandu. 

Maia Sandu - Sputnik Moldova
Societate
Turnură neașteptată: Ce este de acord să facă Maia Sandu dacă va ajunge președinte
”Doamna Maia Sandu s-a mai jurat că nu face coaliție cu Dodon și democrații și va fi fidelă și Maia, ce ai făcu? Anul trecut ai semnat două acorduri cu Dodon și socialiștii. Nu o mai faceți pe Ileana Cosânzeana și lăsați poveștile cu zmei. Dacă va fi necesar, dar va fi să ne așezăm și o să discutăm. Dar pe cine veți înainta la funcția de prim-ministru, pe Usatîi, Șor, Candu? Sau credeți că veți lua majoritatea parlamentară? În vecii vecilor lucrul acesta nu va fi și dumneavoastră știți. Fiți mai pragmatici, mai realști și nu faceți declarații de dragul declarațiilor căci alegerile trec, dar țara trebuie mișcată înainte”, a declarat președintele Igor Dodon. 

Șeful statului a comentat și zvonurile apărute precum că Maia Sandu negociază cu Pavel Filip ca democrații să o susțină în cursa electorală. 

”Până anul trecut îl acuzați pe Filip că exportă nuci, că sunt răi și trebuie puși la pușcărie. Adică atunci când vă trebuie sunt bunul, dar când nu vă trebuie - sunt răi”, a mai spus Igor Dodon. 

Șeful statului a îndemnat-o pe Maia Sandu să lase ușa deschisă pentru discuții căci prin declarații negative nu va avea de câștigat, ci din contra. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0