Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

SputnikPro te va învăța să faci un proiect media care să schimbe lumea

© SputnikКедровская Ирина
Кедровская Ирина - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik continuă seria de sesiuni online în cadrul proiectului educațional SputnikPro.

CHIȘINĂU, 9 sept – Sputnik. Cum să creezi pe Internet un proiect social de succes, cu un număr important de accesări și un auditoriu loial. Despre aceasta va povesti directorul adjunct al Direcției proiectelor de stat al grupului media ”Rossia Segodnia” Irina Kedrovskaia. Webinarul cu participarea expertului va avea loc vineri, 11 septembrie, la ora 13:00. Pentru participarea la modulul SputnikPro vă puteți înregistra aici.

Студия информационного агентства и радио Sputnik - Sputnik Moldova
Societate
SputnikPro s-a învrednicit de premiu IPRA Golden World Awards

Tema master-classului este: ”Cum să schimbi lumea: de ce și cum sunt create proiectele media social de succes”.Kedrovskaia își va împărtăși experiența în ceea ce privește crearea unui proiect social de succes cu o bună accesare și atragerea unui auditoriu loial, având ca exemplu acțiunea online în susținerea medicilor și voluntarilor ruși, care muncesc cu dăruire de sine pentru sănătatea și viața cetățenilor ruși, ”Vă rugăm, respirați!”.

Irina Kedrovskaia este manager media în domeniul tehnologiilor informaționale. Ea a absolvit Facultatea de Filologie a Universității Pedagogice ”V.I. Lenin” Și-a început activitatea de muncă la ”Nezavisimaia Gazeta”, a lucrat la ziarul ”Izvestia”, la Casa de Edituri Rodionova, RIA Novosti. Actualmente este director adjunct al Direcției proiectelor de internet al grupului media ”Rossia Segodnia”.

Din 2008, desfășoară și o activitate de predare, este implicată activ în activități caritabile. Este responsabilă de proiecte speciale în cadrul Agenției, cum ar fi proiectul caritabil pentru adopție ”Găsește-mă, mamă”, care a fost recunoscut în 2017 cea mai social responsabilă instituție media.

S-a învrednicit de distincții de stat. Proiectele create sub conducerea ei au fost distinse în repetate rânduri cu premii – Premiul Runet, Timpul inovațiilor, Mass-media anului în viziunea Uniunii Jurnaliștilor și altele.

SputnikPro și-a inaugurat ”sezonul online” la mijlocul lunii martie. În cadrul sesiunilor este discutat specificul activității în condițiile pandemiei de coronavirus, instrumentele analizei-web și drepturile de autor, participanții sunt învățați cum să verifice informația în cazul unor teme de specializare îngustă, pentru a nu se încurca singur și a nu oferi o informație confuză utilizatorilor, cum să obții vizualizări, dar să eviți ”cancanul”.

График состояния финансового рынка. Архивное фото - Sputnik Moldova
SputnikPro: Cum să faci o cercetare astfel încât să obții un număr mare de referințe

Participanții își pot trimite reciproc comunicate în chat și își pot împărtăși opiniile în timp real.

SputnikPro este un proiect al Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik destinat jurnaliștilor, studenților de la instituțiile de profil, angajaților serviciilor de presă și managerilor media, fiind orientat spre schimbul de experiență și dezvoltarea relațiilor profesionale cu colegii de peste hotare.

Moderatori ai modulelor proiectului sunt atât conducătorii departamentelor Sputnik, cât și alți cunoascuți jurnaliști și experți. Din martie 2018, master-classuri și seminare ale le SputnikPro au avut loc deja în 22 de țări ale lumii: Din Moldova până în India, din Grecia până ți China.

Din martie 2018, la acest proiect au participat peste 3000 de jurnaliști și manager media, specialiști în PR și angajați ai serviciilor de presă, bloggeri, studenți, din peste 80 de state ale lumii. Urmăriți noutățile din cadrul proiectului pe pagina noastră de Facebook.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0