Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Exclusiv: Va candida sau nu Eduard Ciobanu la un nou mandat de președinte al APSM

© Sputnik / Miroslav RotariEduard Ciobanu
Eduard Ciobanu - Sputnik Moldova
Abonare
Membrii Comitetului Executiv din cadrul Asociația Presei Sportive din Moldova (APSM) au înaintat peste 20 de cereri în care au propus candidatura jurnalistului Eduard Ciobanu pentru un nou mandat de președinte.
Exclusiv: Va candida sau nu Eduard Ciobanu la un nou mandat de președinte al APSM

În exclusivitate pentru Sputnik Moldova, Eduard Ciobanu a anunțat că cererile depuse de către membrii Comitetului Executiv prezintă un criteriu de eligibilitate pentru a-și înanta candidatura la un nou mandat de președinte al APSM. Astfel, Eduard Ciobanu a declarat că-și va depune candidatura pentru această funcție.

"În timpul apropiat urmează să depun oficial candidatura și sper foarte mult să fie cu succes și să realizăm tot ce ne-am propus", a declarat invitatul.

În acest sens, Eduard Ciobanu a spus că una dintre prioritățile pe care și le-a stabilit este să implementeze mai multe proiecte cu privire la promovarea presei sportive în rândul tineretului, întrucât puțini din generațiile actuale se lansează în acest domeniu.

Selecționata României la fotbal - Sputnik Moldova
Sport
România e lideră în Liga Națiunilor

"În colaborare cu facultatea de jurnalism, sperăm că ne va reuși acest proiect. În acest context, avem și susținerea Asociației Internaționale a Presei Sportive din Europa, care a venit cu inițiativa de a organiza un seminar în care ne vom strădui să cointeresăm colegii tineri, dornici de afirmare și să le oferim ocazia să-și manifeste talentul și măiestria prin crearea unui sait sportiv – unul de calitate, care va avea un impact major asupra dezvoltării presei sportive", a punctat Ciobanu.

De menționat este că durata unui mandat pentru funcția de președinte al APSM este de cinci ani.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0