Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

România e lideră în Liga Națiunilor

© REUTERS / LEONHARD FOEGERSelecționata României la fotbal
Selecționata României la fotbal - Sputnik Moldova
Abonare
România s-a revanșat după egalul cu Irlanda de Nord. ”Tricolorii” au învins cu 3-2 Austria, chiar la ea acasă.

CHIȘINĂU, 8 sept – Sputnik. Denis Alibec a deschis scorul devreme, din pasa lui Florinel Coman. Avantajul României nu a durat pentru mult timp. Christoph Baumgartner a egalat pentru gazde.

Сборная Молдовы по футболу - Sputnik Moldova
Sport
Selecționata Moldovei obține primul punct în Liga Națiunilor

Mitanul secund a început la fel de bine pentru naționala antrenată de Mirel Rădoi. Grigore a punctat pentru prima dată în tricoul naționalei și a făcut-o chiar în ziua în care a împlinit 34 de ani. Austria nu a mai reușit să ofere o replică pe măsură, iar ”tricolorii” s-au desprins pe tabelă în minutul 70, când Maxim a profitat de o gafă imensă a lui Posch și l-a lobat superb pe portarul Schlager. Onisiwo a redus din diferență cu 10 minute înainte de final, însă cele 3 puncte au fost obținute în cele din urmă de România, care este lideră în grupă după 2 meciuri disputate.

”Acum nu am câștigat foarte mult, doar foarte mult entuziasm și încredere. Trebuie să continuăm la fel”, a declarat selecționerul Mirel Rădoi, aflat la prima victorie pe banca naționalei României.

Pentru ”tricolori” urmează meciul din deplasare cu Norvegia de pe 11 octombrie. Nordicii s-au impus cu 5-1 în Irlanda de Nord.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0