Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Toamna vine cu surprize: Campanie inedită, organizată în bibliotecile din Chișinău

© Sputnik / Rodion ProcaVitalie Răileanu
Vitalie Răileanu - Sputnik Moldova
Abonare
Un nou proiect lansat de Biblioteca "Onisifor Ghibu" – cei ahtiaţi de literatură sunt invitaţi să ia un "card inteligent" şi să devină cititorii instituțiilor culturale. Detalii aflați de la criticul literar Vitalie Răileanu, care este și directorul Bibliotecii.
Toamna vine cu surprize: Campanie inedită, organizată în bibliotecile din Chișinău

În perioada 7-30 septembrie, Biblioteca Municipală "B.P. Hașdeu" din Capitală organizează campania "Fii deștept! Ia un card inteligent la Bibliotecă!". În cadrul acestui proiect se va desfășura un program complex de promovare a Bibliotecii Municipale și a filialelor ei, care reprezintă un veritabil centru informaţional şi cultural, deţinător al unui valoros patrimoniu de publicaţii de peste un milion de exemplare din toate domeniile cunoaşterii.

Astfel, printre cei care-i așteaptă cu brațele larg deschise pe cititori și-i invită să participe în această campanie se enumeră și Biblioteca "Onisifor Ghibu".

Elena Dabija - Sputnik Moldova
Bibliotecile și-au redeschis ușile pentru cititori: Ce reguli trebuie respectate
"Această campanie presupune că fiecare doritor poate veni pe parcursul lunii septembrie și să primească un card de acces la oricare filială a Băncii Municipale, absolut gratuit. Luna septembrie este cea mai potrivită, întrucât începe un nou an de studii și suntem în așteptarea cititorilor", a declarat pentru Sputnik Vitalie Răileanu.

De menționat că Biblioteca Municipală "B.P. Hașdeu" are 28 filiale situate în toate sectoarele Chișinăului. Campania "Fii deștept! Ia un card inteligent la Bibliotecă!" se desfășoară mai bine de cinci ani.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0