Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Premieră teatrală la "Guguţă": Un nou spectacol, după o perioadă lungă de „tăcere”

© Sputnik / Карай АндрейGabriela Lungu
Gabriela Lungu - Sputnik Moldova
Abonare
Premieră la Teatrul Municipal de Păpuși "Guguţă" din Chișinău. Actorii au pregătit un spectacol desoebit pentru toată familia.
Premieră teatrală la "Guguţă": Un spectacol nou, după o perioadă lungă de tăcere

După o pauză de jumătate de an, actorii Teatrului "Guguţă" au revenit pe scenă. Pe lângă faptul că aceștia prezintă spectacole în aer liber care au fost jucate și înainte de pandemie, au revenit cu o premieră senzațională.

Igor Chistol - Sputnik Moldova
Actor moldovean care a cucerit publicul din Rusia – Iată cum a reușit

Este vorba despre spectacolul "Partea Dreaptă", semnat de scriitorul Nicolae Rusu și regizat de directoarea Teatrului de Păuși, Gabriela Lungu. Premiera a avut loc pe 6 septembrie, iar atmosfera și emoțiile din scenă au fost nemaipomenit de frumoase, susține directoarea instituției.

Potrivit ei, pentru desfășurarea spectacolului au fost pregătite două variante - cea de sală și cea de afară. De comun acord cu părinții, premiera s-a desfășurat în sala Teatrului.

"Noi am promis că vom veni cu o premieră și ne-am ținut de cuvânt. Chiar dacă a fost carantină, actorii au muncit de acasă, fiecare însușindu-și bine rolul. A fost o atmosferă foarte caldă și prietenoasă, cu respectarea tuturor normelor de protecție antiepidemice", a declarat într-un interviu pentru Spuntnik Gabriela Lungu.

Micii spectatori sunt așteptați în fiecare zi de sâmbătă și duminică, la ora 11:00, la Teatrul "Guguţă". După spectacol, fiecare copil primește în dar câte un cadou simbolic.

Amintim că Teatrul de Păpuși din Capitală și-a reluat activitatea în data de 16 august, când a fost prezentat primul spectacol în aer liber, în curtea instituției.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0