Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, are COVID-19

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaViorica Dumbrăveanu
Viorica Dumbrăveanu - Sputnik Moldova
Abonare
În aceste momente și eu mă lupt cu boala, nu în calitate mea de ministru, dar ca pacient testat pozitiv la COVID-19, a scris Viorica Dumbrăveanu într-un mesaj pe Facebook.

CHIȘINĂU, 29 aug - Sputnik. Ministrul Sănătății spune că deja de șapte luni Moldova se confruntă cu o criză fără precedent.

Демонстрация против правительственных ограничений на фоне вспышки коронавирусной болезни (COVID-19) в Берлине - Sputnik Moldova
Societate
VIDEO: Proteste masive la Berlin împotriva restricțiilor anti-coronavirus
"De șapte luni, Republica Moldova se confruntă cu o criză fără precedent. Sistemul medical, împreună cu alte autorități ale statului,  cu cetățenii responsabili, încearcă să facă față infecției COVID-19. Toți împreună am lucrat și lucrăm până la epuizare. În tot acest răstimp, am luptat pentru viața fiecărui cetățean și am trecut peste greutăți inimaginabile. Din păcate, am pierdut colegi și prieteni, care nu au reușit să înfrunte boala", a afirmat Dumbrăveanu.

Ea a precizat că se simte rău fizic, dar speră că va învinge boala.  

Medicina - Sputnik Moldova
Societate
Criza pandemiei de COVID-19: Sănătatea psihică a milioane de oameni a fost afectată
"În aceste momente și eu mă lupt cu boala. Nu în calitatea mea de ministru, dar ca pacient testat pozitiv la COVID-19. E greu, atât moral, cât și fizic, dar urmez tratamentul prescris de medici și sper că voi trece cu bine de COVID-19. Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră, este cel mai de preț lucru pentru care merită să luptăm în această viață. Mulțumesc colegilor din sistemul medical, care muncesc zi și noapte, cu dedicație și curaj. Sănătate tuturor și gânduri bune", a mai afirmat ea pe Facebook.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0