Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi reguli de călătorie în Franța și Israel: Care sunt acestea - Detalii

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaUn avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă
Un avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Franța și Israel au impus noi restricții de călătorie. Persoanele care vor să ajungă în aceste țări trebuie să se conformeze regulilor în vigoare.

CHIȘINĂU, 20 aug - Sputnik. Noi reguli de călătorie în Franța. Compania Air Moldova informează că, începând cu data de 19 august, toți pasagerii care ajung în această țară vor trebui să prezinte testul COVID-19 cu rezultat negativ.

Ослабление карантинного режима в Греции - Sputnik Moldova
Alertă de călătorie: Ce trebuie să știe moldovenii care vor să ajungă în Grecia

Acesta va fi valabil în cazul în care a fost efectuat nu mai devreme de 72 de ore până la zbor, cu excepția copiilor ce au vârsta de până la 11 ani. La fel rămâne în vigoare completarea declarațiilor epidemiologice: Fișier 1 (ENG), Fișier 1(FRA),Fișier 2;

Și statul Israel a introdus noi reguli de intrare în țară, începând cu data de 16 August 2020. Toți pasagerii care pleacă spre Israel sunt obligați să completeze on-line formularul ”Clearance Application” impus de către autoritățile Israelului.

Acest formular poate fi găsit aici. Formularul nu poate fi completat mai devreme de 24 ore până la decolare. Așa cum Republica Moldova este în zonă roșie, pasagerii care pleacă spre Israel vor întra în izolare și astfel trebuie să completeze formularul ”Isolation form”. Pasagerii care pleacă din Israel spre Moldova, de asemenea sunt obligați să completeze on-line formularul ”Clearance Application”.

Viorel Miron - Sputnik Moldova
Turismul local: Ce poți face în vacanță de vară în Moldova

În funcție de informația furnizată de pasager, la completarea formularului on-line, acesta va fi informat dacă i se permite sau nu călătoria. În momentul înregistrării la cursă, pasagerul trebuie să prezinte copia printată a răspunsului pozitiv din partea autorităților Israelului pe care l-a primit în urma completării formularului sus menționat.

Amintim că la moment doar cetățenii statului Israel sau cei care au viza de reședință a statului Israel pot călători spre Tel–Aviv. Cetățenii străini pot întra în Israel doar cu autorizare specială emisă de Autorităţile de Migrație a Israelului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0