Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Alertă de călătorie: Ce trebuie să știe moldovenii care vor să ajungă în Grecia

© Sputnik / Костис Нтантамис / Accesați arhiva multimediaОслабление карантинного режима в Греции
Ослабление карантинного режима в Греции - Sputnik Moldova
Abonare
Grecia rămâne în continuare inaccesibilă pentru majoritatea cetățenilor moldoveni. Ambasada noastră în Republica Elenă vine cu explicații.

CHIȘINĂU, 18 aug – Sputnik. Cel puțin până la sfârșitul acestei luni, cei mai mulți dintre cetățenii țării noastre nu vor putea călători în Grecia.

Autoritățile elene au anunțat prelungirea până la 31 august, curent, a restricțiilor de intrare a cetățenilor străini pe teritoriul Greciei, anunțate pe 1 august, în vederea limitării răspândirii virusului de tip nou COVID-19.

Birou Vamal Albița, România - Sputnik Moldova
De astăzi, România prelungește starea de alertă – regimul de intrare în țară

Reprezentanța noastră diplomatică în această țară reamintește că doar cetățenii Republicii Moldova care posedă permis de ședere în statele membre UE pot accede pe teritoriul Greciei.

Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții, cetățenii moldoveni pot apela linia telefonică de urgență a Ambasadei +30 699 793 9458 sau trimite un mesaj pe adresa de e-mail consulat.atena@mfa.gov.md. La numărul de telefon afișat nu se fac programări și nu se oferă informații, subliniază Ambasada.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0