Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

COVID-19 nu dă niciun semnal de retragere: Alte 356 de cazuri de infecție în 24 de ore

© AP Photo / Moises CastilloМедицинский работник
Медицинский работник  - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentanții Ministerului Sănătății au prezentat date actualizate referitor la răspândirea COVID-19 în țara noastră.

CHIȘINĂU, 22 iul - Sputnik. Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 este în continuă creștere. Numai astăzi au fost înregistrate 356 de cazuri noi de infectare, bilanțul ajungând la 21 de mii 798 de persoane testate pozitiv. Autoritățile atenționează cetățenii că în Chișinău au fost confirmate astăzi 189 de cazuri de infecție cu noul tip de coronavirus.  

000 - Sputnik Moldova
Există o legătură între răspândirea Covid-19 şi alimentaţie? Ce spun specialiștii

Reprezentanții Ministerului Sănătăți, Muncii și Protecției Sociale au confirmat și decesul a altor cinci persoane. Bilanțul persoanelor decedate a ajuns la 712 persoane. 

Lucrătorii medicali continuă să se infecteze de COVID-19 într-un număr destul de mare. Doar astăzi au fost testați pozitiv 17 angajați din sistemul de sănătate. Este vorba de patru medici, 11 asistenți medicali și doi reprezentanți ai personalului auxiliar.

A crescut și numărul pacienților care sunt în stare gravă. Este vorba de 404 cazuri, dintre care 25 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație dirijată. Numărul total al persoanelor vindecate în țara noastră a ajuns la 14 mii 856 de persoane, după ce pe parcursul zilei de astăzi alți 257 de pacienți au fost externați din spitale. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0