Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Admiterea 2020: De ce să înveți la Universitatea „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul

Abonare
Universitatea „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul pregătește specialiști în sudul țării în diverse domenii.

Universitatea de Stat ”Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul este o instituție regională care se preocupă de dezvoltarea și creșterea regiunii de sud a țării.

Grigore Belostecinic - Sputnik Moldova
Admitere 2020: Iată ce trebuie să știi dacă vrei să faci studii la ASEM

”Noi sfătuim toți viitorii studenți să acceadă la aceste facultăți, la aceste programe de studii astfel încât să putem construi împreună o regiune care să înflorească. În cadrul universității avem trei facultăți. Prima facultate este de Economie Inginerie și Științe Aplicate. În cadrul acestei facultăți avem două departamente. Primul departament este departamentul de științe economice care ghidează două programe de licență: Business și Administrare și Contabilitate și ghidează două programe de master: Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor și Gestiunea Financiar Contabilă a Afacerii. A doua Facultate este Drept și Administrație Publică, este o facultate cu două catedre. Cea de-a treia facultate este Facultatea de Științe Umaniste și Pedagogice, în cadrul acesteia avem două departamente. Avem departamentul de limbi și literatură care se axează pe studiul limbilor. Avem limbă română, limba și literatura engleză, avem limba și literatura română și franceză, De asemenea avem și un program de master ”Educația Lingvistică”, a declarat rectorul interimar al USC, Irina Todos. 

Universitatea a beneficiat de mai multe granturi europene pentru dezvoltarea instituțională și creșterea calității studiilor.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0