Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Transportul public este redirecționat astăzi și mâine în Chișinău

© Photo : Miroslav RotariChișinău, martie 2020
Chișinău, martie 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria Chișinău anunță că astăzi și mâine transportul public va fi redirecționat pe unele artere, iar linia de troleibuz nr. 10 va fi suspendată, din cauza unor lucrări la rețelele termice.

CHIȘINĂU, 18 iul – Sputnik. Circulația transportului public a fost reorganizată în regiunea bulevardului Moscova din Chișinău în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul 18 iulie, ora 14:00 - 19 iulie, ora 24:00, din cauza unor lucrări la rețelele termice efectuate de „Termoelectrica”.

Фонтан  - Sputnik Moldova
Societate
Video, Foto - Chișinăul are parte astăzi de un eveniment extraordinar

Traficul rutier pe bulevardul Moscova, intersecție cu strada Miron Costin, tronsonul strada Alecu Russo - strada M. Basarab, este suspendat parțial.

Conducătorii auto care traversează cartierele pentru care este anunțată suspendarea traficului rutier sunt îndemnaţi de Primăria Chișinău să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Pe 18 iulie, linia de troleibuz nr. 10 se suspendă, iar itinerarul liniilor de autobuz nr. 19, nr. 28, nr. 47 și nr. 48 se stabilește astfel: de pe str. Kiev pe str. B. Voievod, str. Florilor, str. Studenților și în continuare pe traseele stabilite;

Traseul microbuzelor nr. 130, nr. 148, nr.152, nr. 162 și nr.186 se stabilește după cum urmează: de pe bd. Moscova pe str. M. Costin, str. Florilor, str. Matei Basarab, bd. Moscova, str. Studenților și în continuare pe traseele stabilite.

Прокладка водопроводных сетей на улице Альбишоара - Sputnik Moldova
Societate
Ce se întâmplă acum pe strada Albișoara din Chișinău: Video

Pe 19 iulie, linia de troleibuz nr. 10 va rămâne suspendată. Itinerarul autobuzului nr. 19 se stabilește după cum urmează: de pe bd. Moscova, pe str. Studenților, str. N. Dimo, str. T. Vladimirescu, bd. Renașterii Naționale și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul autobuzelor nr. 28, nr. 47 și nr. 48 se stabilește astfel: de pe str. Studenților pe str. Florilor, str. Bogdan Voievod, str. Kiev și în continuare pe traseele stabilite.

Traseul microbuzelor nr. 130, nr. 148, nr.152, nr. 162 și nr.186 se stabilește după cum urmează: de pe bd. Moscova pe str. Matei Basarab, str. Florilor, str. M. Costin,  bd. Moscova și în continuare pe traseele stabilite.

Serviciile municipale de profil le prezintă scuze cetățenilor pentru incomoditățile create.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0