Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Admiterea 2020: Oferte educaționale propuse de Academia de Administrare Publică

Abonare
Academia de Administrare Publică este singura instituție de învățământ superior din țară care oferă studii funcționarilor publici și angajaților din serviciul public. Iată cu ce oferte educaționale vine instituția pentru anul de studii 2020-2021.
Admiterea 2020: Oferte educaționale propuse de Academia de Administrare Publică

Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Primăria s-a „mutat” pe online: Oamenii reclamă problemele pe o platformă electronică
Academia de Administrare Publică este una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior din ţară. Aceasta este singura instituție care oferă doar studii de masterat, doctorat și dezvoltare profesională pentru angajații din serviciul public, dar și pentru toți doritorii care au nevoie să-și dezvolte competențele profesionale.

Posibilii candidați la studii trebuie să cunoască că, în acest an, procesul de admitere va avea loc în premieră în regim online, în perioada 27 iulie - 4 august. Astfel, la prima etapă, viitorii studenți vor depune actele online și, doar după ce vor fi acceptați, vor trebui să depună întreg dosarul în original.

Potrivit rectorului instituției, Oleg Balan, instituția oferă locuri bugetare pentru angajații serviciului public și studii pe bază de contract, destinate tuturor doritorilor.

"Avem mai multe programe de dezvoltare profesională și diverse specialități, precum: administrare publică, drept public, anticorupție, economie și management, relații internaționale și managementul informațional în administrarea publică", a subliniat Oleg Balan.

În cei peste 27 ani de activitate, instituția a pregătit peste cinci mii de absolvenți la studiile de masterat și peste 50 de mii de absolvenți ai cursurilor de scurtă durată de dezvoltare profesională, destinate în exclusivitate funcționarilor publici și angajaților din serviciul public.

Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik Moldova a lansat recent noul proiect instructiv-informativ "Admiterea 2020". În cadrul acestui proiect ne propunem să informăm elevii absolvenți despre regulile de admitere, ofertele educaționale, programele de studii și posibilitățile unice pe care le oferă universitățile din Republica Moldova.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0