Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Meciul amical de fotbal Moldova-Rusia: Când va avea loc partida

Abonare
Meciul amical Moldova – Rusia, suspendat din cauza pandemiei COVID-19, se va disputa totuși, în urma înțelegerii dintre Federațiile de fotbal ale celor 2 țări.  Anunțul a fost făcut de Federația Moldovenească de Fotbal (FMF).
Meciul amical de fotbal Moldova-Rusia: Când va avea loc partida

Meciul amical Moldova – Rusia, programat inițial pentru 31 martie, se va juca în conformitate cu calendarul UEFA pentru meciurile amicale, pe 12 noiembrie 2020, pe Stadionul Zimbru din Chișinău.

Ion Jardan - Sputnik Moldova
Petrocub – noua deținătoare a Cupei Moldovei: Impresiile echipei câștigătoare
Potrivit FMF, în funcție de evoluția stării epidemiologice din țară, se va stabili ulterior dacă meciul se va disputa cu spectatori sau cu porțile închise.

"Avem o relație strânsă de amicitate între federațiile de fotbal ale acestor două țări. Convorbirile privind planificarea desfășurării meciului amical nu au durat mult, ne-am înțeles foarte repede. Jucătorii vor avea posibilitatea de a întâlni adversari pe măsură", a declarat pentru Sputnik vicepreședintele FMF, Dragoș Hâncu.

De menționat că Naționala noastră va mai juca un meci amical pe 7 octombrie, la Parma, cu Italia. În luna noiembrie, tricolorii urmează să mai dispute două meciuri oficiale, în cadrul turneului Liga Națiunilor: pe 15 noiembrie cu Grecia (la Chișinău) și pe 18 noiembrie cu Kosovo (locul încă nu a fost stabilit).

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0