Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Petrocub – noua deținătoare a Cupei Moldovei: Impresiile echipei câștigătoare

© Photo : Facebook / Ion JardanIon Jardan
Ion Jardan - Sputnik Moldova
Abonare
Petrocub Hâncești și-a adjudecat primul trofeu din istorie, marți, 30 iunie, în finala Cupei Moldovei.
Petrocub – noua deținătoare a Cupei Moldovei: Impresiile echipei câștigătoare

Petrocub Hâncești este noua deținătoare a Cupei Moldovei după ce a învins în finală echipa Sfântul Gheorghe. În urma loviturilor de departajare echipa Petrocub Hâncești a câștigat meciul cu scorul final de 5-3.

În cadrul emisiunii "Sport", jucătorul din partea echipei Petrocub Hâncești, Ion Jardan, care a fost în centrul atenției în marea finală și-a mărturisit impresiile în urma acestei partide. Potrivit fotbalistului, meciul a fost unul dificil din mai multe considerente.

"Am participat numai în semifinale, dar în rest nu am avut nici un meci amical pentru ca să ne pregătim bine. Jumătate de an am municit de acasă și oricum condiția fizică nu este la cel mai înalt nivel", a spus Ion Jardan.

Fotbalistul mai spune că în acest meci echipa din care face parte a folosit o tactică nouă, iar acest lucru i-a ajutat să câștige marele trofeu.

Футбольный матч Молдова-Франция - Sputnik Moldova
Sport
Cinci cluburi de fotbal din Moldova au dreptul să participe la competiții europene
"Am avut tactica să ne întâlnim adversarii la mijlocul terenului și să ne axăm pe atacurile rapide. Anterior făceam greșeala că ne împrăștiam pe teren, însă de această dată am încercat să spurprindem cealaltă echipă atacându-i repede", a remarcat el.

De menționat că în semifinală Petrocub Hâncești a duelat cu fosta deținătoare a Cupei Moldovei - Sheriff Tiraspol.

Totodată, săptâmâna trecută a luat startul Campionatul Național de Fotbal. Fobaliștii moldoveni au avut primul meci oficial după o pauză de mai bine de șase luni.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0