Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

COVID-19 a făcut noi victime în Moldova: Încă patru pacienți au fost răpuși de virus

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Încă patru persoane au decedat din cauza coronavirusului. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

CHIȘINĂU, 22 iun - Sputnik. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță alte patru decese provocate de infecția COVID-19.

Основатель Microsoft Билл Гейтс - Sputnik Moldova
Compania Novavax testează un vaccin pe oameni după ce a primit fonduri de la Bill Gates

A murit un bărbat în vârstă de 75 de ani din raionul Nisporeni, care a fost internat în data de 20 iunie la Institutul de Medicină Urgentă.

O altă victimă este o femeie în vârstă de 81 de ani din raionul Comrat, care a fost internată în data de 6 iunie la spitalul raional. 

Tot la Comrat a decedat și o femeie de 86 de ani, care a fost internată în spital în data de 16 iunie.

Coronavirusul a răpus și un bărbat de 76 de ani din raionul Vulcănești. El a fost internat în data de 12 iunie la Spitalul Raional Comrat. 

Toate victimele sufereau și de alte afecțiuni. Bilanțul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la 484. 

Până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 14.363 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 1175 în stânga Nistrului. 

Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Societate
Suport pentru combaterea pandemiei COVID-19: De unde va primi ajutor Republica Moldova

476 de pacienți se află acum în stare gravă, iar 27 sunt conectați la aparate de respirație asistată. 1177 sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Până acum au fost confirmate 2201 de cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate. S-au îmbolnăvit 557 de medici, 879 de asistenţi medicali, 624 de persoane care fac parte din personalul auxiliar, 115 felceri și 26 de farmaciști.

Între timp, alte 193 de persoane s-au vindecat de COVID-19 și au fost externate.

Timp de 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău au fost internate 130 de persoane cu suspecție de COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0