Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Revolta violentă din SUA, susținută de Soros? Trump, reacție fulminantă, cutremur mondial!

© AP Photo / Patrick SemanskyПрезидент Дональд Трамп на брифинге по коронавирусу в Белом Доме (29 марта 2020). Вашингтон
Президент Дональд Трамп на брифинге по коронавирусу в Белом Доме (29 марта 2020). Вашингтон - Sputnik Moldova
Abonare
Ce se va întâmpla dacă, așa cum prevăd legile, un finanțator al terorismului este definit ca terorist – iar acesta are legături cu europarlamentari, cu judecători CEDO, cu ONG-uri și instituții cu care lucrează Parlamentul European sau Comisia?

BUCUREȘTI, 1 iun - Sputnik. Președintele american a denunțat implicarea mișcării de extremă stângă ”Antifa” în transformarea protestelor din SUA într-o mișcare violentă – și a anunţat ieri seară că o va trece pe lista americană a organizaţiilor teroriste.

”Statele Unite vor înscrie Antifa în categoria organizaţiilor teroriste”, a scris Trump pe Twitter. Nu este singurul mesaj despre Antifa postat de Trump în aceste zile: ”Anarhiştii conduşi de Antifa, mai ales, au fost blocaţi rapid”.

Ei bine, și în capitale din Europa occidentală unde s-a manifestat în cazul uciderii cetățeanului afro-american au apărut simboluri Antifa! 

Interesant este că organizația Antifa are legătură cu miliardarul George Soros, unul dintre adversarii declarați ai lui Donald Trump – și finanțator al ultimei campanii democrate. De asemenea, Trump l-a denunțat pe Soros ca fiind în spatele mișcărilor #RESIST, cele care au marcat anul 2017, atât în SUA… cât și în România!

”A cincea zi de proteste violente organizate de George Soros”, scrie unul dintre cei mai apreciați vloggeri, Iosefina Pascal, care subliniază că ”devine din ce în ce mai clar faptul că aceste proteste nu au nimic de-a face cu moartea lui George Floyd, de care au uitat toți protestatarii, în timp ce incendiau și jefuiau magazine, băgau cetățeni simpli în comă sau asediau secțiile de poliție”.

Citând mai multe surse, autoarea arată exemple de ”oameni bătuți pentru că se plimbau cu steagul Americii pe stradă între protestatari sau pentru că au ieșit să-și apere proprietățile și afacerile” și că autoritățile au confirmat că ”majoritatea celor de la proteste NU erau din Minnesota, ci fuseseră aduși cu avionul din toată țara”.

Legătura Antifa cu Soros este denunțată și de jurnalistul și scriitorul american Matthew Vadum, fost vicepreședinte al ”Capital Research Center”, un important ONG fondat la Washington în perioada Ronald Reagan, de persoane de aparatul celebrului președinte SUA.

”Miliardarul de stânga George Soros are legături cu Antifa printr-un grup numit Alianța pentru Justiție Globală (AfGJ). Societatea filantropică a lui Soros, cunoscută la acea vreme ca Open Society Institute, a oferit 100.000 de dolari AfGJ (50.000 de dolari în 2004 și 50.000 de dolari în 2006)”, scrie Vadum.

Mai departe, precizează jurnalistul, în articolul ”Originile Antifa”, scris în 2018, ”acționând ca sponsor, AfGJ a acordat 50.000 de dolari pentru ”Refuse Fascism”, un grup Antifa.

Tot jurnalistul american arată că ”s-a dovedit că finanțatorii precum Soros și Partidul Democrat au plătit organizatorilor de proteste și unii protestatari, grupuri precum violentul ”Black Bloc” care, de obicei, nu sunt motivați de bani , în schimb, vin la proteste din cauza ideologiei lor anti-americane, a intențiilor criminale”.

Президент Дональд Трамп - Sputnik Moldova
Politică
Impact mondial! Trump a semnat limitarea protecţiei şi libertăţii reţelelor pe Internet!
Paranteză: uciderea afro-americanului de către un poliţist alb a avut loc la Minneapolis, unde primarul este democrat, iar poliția este subordonată primarului!

Revenind - dacă Antifa este de acum ”organizație teroristă” – ce sunt și cum sunt tratați finanțatorii organizațiilor teroriste? Dar cei care au legături cu acești finanțatori?

Sincer spun, nu știu ce se va întâmpla dacă Trump, ”liderul lumii libere”, va merge mai departe pe această logică și va ajunge la George Soros! Ei bine, asocierea acestuia unei mișcări teroriste ar duce la un adevărat cutremur mondial!

Asta pentru că sponsorizările sale și influența lui și a sistemului său ajung la cel mai înalt nivel - în structurile europene, de exemplu!

Donald Trump - Sputnik Moldova
Donald Trump i-a înaintat ultimatum Organizației Mondiale a Sănătății
Ce se va întâmpla dacă, așa cum prevăd legile, un finanțator al terorismului este definit ca terorist – iar acesta are legături cu europarlamentari, cu judecători CEDO, cu ONG-uri și instituții cu care lucrează Parlamentul European sau Comisia?

Nici nu mai spun de rețeaua universitară (CEU) sau de ONG-uri tip… #REZIST de pe la noi!

De fapt, un fenomen care duce la un nivel mult mai mare ceea ce se petrece în Turcia cu ”Mișcarea Fethullah Gülen” și rețeaua „Lumina” – dar, repet, la o scară mult-mult mai mare!

Pe scurt, prin decizia lui Trump se poate ajunge la un cutremur de nivel mondial!

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0