Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Peste două milioane de eroi în marșul "Regimentul Nemuritor", difuzat în regim online

© Sputnik / Алексей Сухоруков / Accesați arhiva multimediaАкция "Бессмертный полк" в городах России
Акция Бессмертный полк в городах России - Sputnik Moldova
Abonare
Seria de video online al ”Regimentului Nemuritor” va fi difuzată până la sfârșitul lunii mai. Marșul, în forma sa tradițională, va avea loc pe 26 iulie, după parada Flotei Militare Maritime, a precizat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 26 mai - Sputnik. Peste două milioane de fotografii ale veteranilor de război au fost deja publicate în cadrul campaniei ”Regimentul Nemuritor”, care în 2020 a fost organizată sub forma unui videoclip difuzat pe Internet.

Potrivit organizatorilor, proiectul a intrat în faza sa finală, iar până la sfârșitul săptămânii aproximativ 2,7 milioane de eroi ai Marelui Război pentru apărarea Patriei vor participa la acțiunea virtuală.

LIVE: Акция Бессмертный полк в онлайн-формате - Sputnik Moldova
Video
Acțiunea „Regimentul nemuritor” în format online
În timpul difuzări, a avut loc afișarea continuă a fotografiilor participanților la război și înregistrări care povestesc despre actele de eroism și despre viața lor. În timpul campaniei, aproximativ 23,5 milioane de persoane s-au alăturat site-ului Regimentului Nemuritor din Rusia polkrf.ru, al Regimentului Internațional Nemuritor polk.press, pe rețelele de socializare ВКонтакте și Одноклассники, precum și la cinematograful online ”Okko”.

Procesarea cererilor de participare pentru a fi difuzate este încă în curs, deoarece o serie de chestionare trebuie completate cu informații detaliate. Staff-ul campaniei ține legătura cu rudele eroilor prin notificări privind necesitatea finalizării cererilor, a declarat Elena Țunaeva, copreședinte al staff-ului central al mișcării obștești ”Regimentul Nemuritor din Rusia”.

Organizatorii acțiunii pot fi contactați prin intermediul liniei fierbinte, sunând la 8-800-20-1945-0. În modul informativ, linia fierbinte funcționează 24 din 24 de ore, iar între orele 9.00 și 21.00 ora Moscovei, operatorii răspund la întrebări legate de difuzare.

"Așteptăm cu adevărat și sperăm că autorii profilurilor rămasă necompletate vor avea timp să le schimbe și să le trimită pentru reexaminare înainte ca difuzarea procesiunii online să fie finalizată - pentru ca toți eroii să apară online", a declarat Elena Țunaeva.

Президент РФ В. Путин принял участие в шествии Бессмертный полк - Sputnik Moldova
Rusia
Putin a participat la acțiunea „Regimentul nemuritor”
Seria de video online al ”Regimentului Nemuritor” va fi difuzat până la sfârșitul lunii mai. Marșul, în forma sa tradițională, va avea loc pe 26 iulie, după parada Flotei Militare Maritime, a precizat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Organizatorii proiectului “Regimentul Nemuritor online” este mișcarea civică “Regimentul Nemuritor Rusia”, partenerii proiectului sunt Sberbank și Mail.ru Group, mișcarea “Voluntarii Victoriei”, principalul partener informațional este editura “Argumentî i Faktî”, partenerul informational oficial în vecinătatea apropiată este Agenția Internațională Sputnik.

Partenerii informaționali: AIP Rossiya Segodnya, agenția TASS, operatorii de telefonie mobilă Megafon și Tele2, cinematografele online “Okko”, More.tv, ivi.ru, posturile de televiziune STS, Podeba.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0