Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Acțiunea „Regimentul nemuritor” în format online

Abonare
În acest an, din cauza răspândirii pandemiei de coronavirus, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente - acțiunea cu prilejul Zilei Victoriei „Regimentul Nemuritor” - se desfășoară în format online. Priviți transmisiunea în direct a marșului virtual pe Sputnik.

Acest proiect ne oferă fiecăruia dintre noi posibilitatea de a plasa pe o platformă online creată special datele (inclusiv fotografii) despre veteranii care sunt onorați în familie, pentru a defila cu ei în spațiul virtual. 

Marșul online va fi transmis pe diferite platforme din rețeaua globală, pe posturi de televiziune și ecrane media. 

Pe astfel de platforme este prevăzută și opțiunea de a derula videoclipul la momentul potrivit și să vă vedeți veteranul dumneavoastră în rândurile Regimentului Nemuritor.

Toți doritorii pot completa anchetele pentru participarea la marșul online pe platformele: https://2020.polkrf.ru/, https://ok.ru/app/immortal-regiment, https://vk.com/polk_app, https://sber9may.ru/.

Pe durata realizării proiectului este activă linia fierbinte (telefon 8 – 800 – 20- 1945 – 0), specialiștii căreia oferă consultări non-stop cu privire la nuanțele participării la marșul „Regimentul Nemuritor online”. 130 de operatori procesează apelurile din toată Rusia. Deja au fost procesate peste 15 mii de apeluri. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0