Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Parcare interzisă în fața Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariНациональный театр оперы и балета Республики Молдова
Национальный театр оперы и балета Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Cetățenii orașului Chișinău nu vor mai putea parca mașinile în fața Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

CHIȘINĂU, 27 mai - Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat pe pagina sa de Facebook că mașinile nu vor mai putea fi parcate în fața teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Acolo a fost instalată o barieră care blochează accesul șoferilor care anterior își parcau mașinile până în pragul instituției culturale.

Incendiu de proporții la Moldexpo - Sputnik Moldova
Societate
Incendiul a fost localizat: Ce spune primarul Capitalei, Ion Ceban

”Am avut o promisiune mai veche fața de chișinăuieni. Am spus anterior că scuarul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” nu este parcare pentru automobile. De acel spațiu trebuie să se bucure locuitorii orașului, fiind un loc în inima Capitalei unde, în jurul celor două havuzuri, se plimbă familiile cu copii. Mai nou, acea instalație "iubesc Chișinăul", la fel, a devenit populară și o atracție atât pentru locuitori, cât și oaspeții Capitalei”, a scris Ceban pe Facebook. 

Примария Кишинев  - Sputnik Moldova
Societate
Primirea în audiență a cetățenilor de către Primărie a fost interzisă: Iată motivul

La fel, primarul a mai scris că a dispus ca la fiecare adresă din Chișinău, indiferent de cine locuiește în preajmă, să fie eliminate barele care blochează accesul cetățenilor. Pretorii de sector au început inventarierea sectoarelor de drum unde este îngrădit accesul.
Potrivit lui Ceban, angajații Primăriei vor continua să înlăture plăcile de beton, gardurile şi barele instalate ilegal şi abuziv de către unii locuitori ai Capitalei. Ion Ceban a precizat că nu va tolera excesul de zel al unor persoane care preferă să închidă drumul pentru a nu fi deranjați.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0