Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiul a fost localizat: Ce spune primarul Capitalei, Ion Ceban

© Sputnik / Cătălina CerneiIncendiu de proporții la Moldexpo
Incendiu de proporții la Moldexpo - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Capitalei, Ion Ceban, a venit la Moldexpo, acolo unde s-a produs astăzi un puternic incendiu. A lua foc acoperișul unui depozit de mobilă.

CHIȘINĂU, 26 mai - Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a venit la MoldExpo, acolo unde marți a izbucnit un incendiu de proporții într-un depozit de mobilă. Acesta a precizat că incendiul a fost deja localizat. 

”Împreună cu domnul pretor suntem pe fir. El este aici din momentul în care a izbucnit incendiu. Ne îngrijorează, dar înțeleg că incendiul a fost localizat. Dacă eventual s-ar fi extins la centrul de triere COVID-19, există căi de evacuare. În centru sunt internați 40 de pacienți și toți primesc tratament”, a precizat Ion Ceban. 

Un incendiu puternic s-a declanșat astăzi, în prima parte a zilei, pe teritoriul Centrul Expozițional Moldexpo. S-a aprins acoperișul unui depozit de mobilă. Potrivit ofițerului de presă al IGSU Liliana Pușcașu, nouă echipaje ale pompierilor au luptat cu flăcările.

flăcări - Sputnik Moldova
Societate
Incediu puternic în Capitală: O persoană s-a stins din viață - Detalii

Liliana Pușcașu a declarat pentru Sputnik Moldova că pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul, după ce vor fi potolite flăcările. 

Pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc, a precizat că agentul economic efectua lucrări de reparație la acoperiș, fiind antrenați vreo 10 muncitori și, cel mai probabil, aceștia nu au respectat normele de prevenire a incendiului. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0