Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primirea în audiență a cetățenilor de către Primărie a fost interzisă: Iată motivul

© Sputnik / Miroslav RotariПримария Кишинев
Примария Кишинев  - Sputnik Moldova
Abonare
A fost restricționat accesul cetățenilor în sediul Primăriei Chișinău și în sediile subdiviziunilor structurale ale autorităților administrației publice municipale.

CHIȘINĂU, 11 mart – Sputnik. Primirea în audiență a cetățenilor de către autoritățile municipale se sistează. Aceasta este una din măsurile de prevenire și diminuare a riscului de răspândire a noului coronavirus anunțată de Primăria Chișinău.

Медицинские маски - Sputnik Moldova
Societate
Guvernul: Decizie radicală în ceea ce privește măștile medicale

Potrivit unui comunicat de presă, în perioada 11 martie - 1 aprilie, locuitorii capitalei se vor adresa autorităților publice locale doar în cazuri de urgență, prin intermediul poștei electronice info.pf@pmc.md sau la numărul de telefon (022) 201515 (persoane fizice) și info.pj@pmc.md sau la numărul de telefon (022) 202 525 (persoane juridice).

Totodată, se restricționează accesul cetățenilor în sediul Primăriei precum și în sediile subdiviziunilor structurale ale autorităților administrației publice municipale.

În dispoziția semnată de primarul general, Ion Ceban, mai este precizat că managerii instituțiilor publice municipale vor întreprinde acțiuni de profilaxie în cadrul entităților pe care le conduc și vor asigura informarea permanentă a angajaților privind situația epidemiologică existentă.

În funcție de evoluția situației epidemiologice, prevederile prezentei dispoziții pot fi modificate. În context, Ion Ceban, îndeamnă cetățenii să dea dovadă de responsabilitate şi înțelegere.

Fluxul de știri
0