Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

”Rossiya Segodnya” lansează o campanie la nivel național în sprijinul medicilor

© Sputnik / Алексей Майшев / Accesați arhiva multimediaГоспиталь COVID-19 в ГКБ №15 имени О. М. Филатова
Госпиталь COVID-19 в ГКБ №15 имени О. М. Филатова - Sputnik Moldova
Abonare
Scopul acțiunii este de a aduna istorii de viață despre medici, lucrători medicali, angajați din spitale, voluntari din toată Rusia, pe un singur portal tematic de pe site-ul principal al grupului media ria.ru.

MOSCOVA 26 mai - Sputnik. Ca semn al unei imense recunoștințe omenești și pentru a păstra amintirea tuturor celor care se află în prima linie de luptă pentru viața și sănătatea cetățenilor ruși în timpul epidemiei de coronavirus, AIP ”Rossiya Segodnya”, cu sprijinul Ministerului Sănătății al Federației Ruse și al Asociației Centrelor de Voluntari, a lansat campania online "Respirați, vă rugăm!". Partener general al acțiunii este Compania de Stat de Televiziune și Radio (VGTRK).

Scopul acțiunii este de a colecta povești de viață despre medici, lucrători medicali, angajați din spitale, voluntari din toată Rusia în cadrul unui singur portal tematic de pe site-ul principal al grupului media ria.ru.

”Nu pot exista eroi necunoscuți în această luptă. Sunt sigur că spontaneitatea populară în acest proiect le va oferi tuturor energia necesară - atât celor cărora le sunt recunoscători, cât și celor care sunt recunoscători”, a declarat Dmitri Kiselev, directorul general al AIP Russia Today.

”În condiții de pandemie, medicii s-au pomenit în prima linie. Respectul pentru medic, asistentă medicală, paramedic, infirmieră, șofer de ambulanță în societate a crescut semnificativ și pe bună dreptate. Acum, toată lumea va putea aprecia contribuția unui specialist concret în victoria noastră comună asupra coronavirusului”, a declarat Mihail Murașko, ministrul rus al Sănătății.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Propunerea președintelui: Salariul tuturor lucrătorilor medicali ar putea fi dublat

Artem Metelev, președintele Consiliului Asociației Centrelor de Voluntariat: ”Cooperarea noastră cu AIP ”Rossiya Segodnya” deja de câțiva ani ajută tot mai mulți oameni să afle despre voluntariat, caritate și despre tot binele care ne înconjoară. Acțiunea comună "Respirați, vă rugăm!" este încă o oportunitate de a ne exprima recunoștința pentru voluntarii-medici care lucrează în spitale, pentru numărul imens de lucrători medicali care salvează oamenii de coronavirus în toată Rusia,  este o posibilitate de a spune că astăzi suntem împreună”.

Portalul acțiunii "Respirați, vă rugăm!" își va începe activitatea în data de 8 iunie. Acolo vor fi publicate fotografii și istorii ale eroilor luptei pentru viața și sănătatea oamenilor din Rusia pe timp de pandemie. Cei care vor să vorbească despre medici, angajați ai echipelor de ambulanță, voluntari - rude și prieteni, pur și simplu vecini și, bineînțeles, pacienți - pot trimite informații la breathe@rian.ru.

Informațiile ar trebui să conțină datele expeditorului - prenumele, numele și adresa de e-mail, precum și istoria pe care expeditorul dorește să o împărtășească. Aceasta trebuie să includă o fotografie (1000x1000px) și numele, prenumele eroului, numele instituției / locul de muncă și funcția acestuia, orașul sau regiunea de reședință. Istoria eroului nu trebuie să aibă mai mult de 500 de semne cu spații.

Борт ВКС России доставил в Молдову гуманитарную помощь из Китая - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19: Rusia a venit în ajutorul Moldovei în cel mai dificil moment

Această istorie nu trebuie să conțină calomnii, limbaj obscen, informații care denigreză persoanele și/sau persoanele juridice, publicitate sau alte informații interzise de lege. Înainte de a trimite o scrisoare la adresa de e-mail a acțiunii breathe@rian.ru, trebuie să obțineți consimțământul eroului din povestea dvs. pentru a publica fotografia și datele personale pe portalul campaniei. Prelucrarea datelor cu caracter personal va avea loc în cadrul activității jurnalistice a AIP ”Rossiya Segodnya”.

În absența informațiilor specificate sau a unei părți din acestea sau a existenței informațiilor care nu îndeplinesc cerințele campaniei, grupul media ”Rossiya Segodnya” își rezervă dreptul de a nu accepta istoria.

Campania "Respirați, vă rugăm!" va dura până la sfârșitul lunii iunie. Videoclipul final cu câteva mii de portrete ale eroilor acțiunii va fi disponibil pe rețelele de socializare ale grupului media, precum și va fi difuzat pe fațada media a clădirii AIP ”Rossiya Segodnya” de pe bulevardul Zubovski.

AIP ”Rossiya Segodnya” este un grup internațional de media a cărui misiune este de a oferi o acoperire promptă și echilibrată a evenimentelor mondiale, informând audiența despre diversele puncte de vedere asupra evenimentelor cheie. AIP ”Rossiya Segodnya” prezintă o linie de resurse informaționale ale agenției: RIA Novosti, RIA Novosti Sport, RIA Novosti Real Estate, Prime, RIA Rating, InoSMI, Social Navigator, TOK, CAT, Baltnews, Ukraine.ru. În străinătate, grupul media este reprezentat de Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik. Principalul produs al Agenției îl reprezintă fluxul de știri în limbile rusă, engleză, chineză, spaniolă, arabă și farsi. Urmărește știrile AIP ”Rossiya Segodnya” pe canalul de telegram al serviciului de presă - Zubovsky 4.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0