„Regimentul Nemuritor online” - numărul participanților este nelimitat

© Sputnik / Irina LeahovaПодготовка к акции "Бессмертный полк" в Приднестровье
Подготовка к акции Бессмертный полк в Приднестровье - Sputnik Moldova
Abonare
Ziua de 9 mai, când este marcată cea de-a 75-a aniversare a Victoriei, este una deosebită pentru toate statele CSI, inclusiv pentru Moldova.

CHIȘINĂU, 8 mai - Sputnik. Unul dintre cele mai importante evenimente care marchează Victoria asupra nazismului va deveni transmisiunea marșului virtual „Regimentul Nemuritor online”. Organizatorii au primit deja peste 2 milioane 100 de mii de cereri de participare. 

Toțți doritorii pot completa anchetele pentru participarea la marșul online pe platformele: https://2020.polkrf.ru/, https://ok.ru/app/immortal-regiment, https://vk.com/polk_app, https://sber9may.ru/.

Акция Бессмертный полк в Кишиневе  - Sputnik Moldova
Societate
Regimentul Nemuritor online: Cum poți participa la acțiune

Detalii despre desfășurarea proiectului și transmisiunea marșului virtual au fost prezentate în cadrul conferinței de presă care a avut loc pe platforma Agenției Internaționale de Presă „Rossiya Segodnya”. 

Parada eroilor care au obținut victoria împotriva regimului fascist se va desfășura în 2020 în spațiul virtual. Marșul participanților la acțiunea „Regimentul Nemuritor” nu se va încheia până când va defila ultimul soldat. 

Pentru desfășurarea manifestației vor fi implicate tehnologii moderne.

„Ne-a reușit într-un termen foarte scurt să pregătim tot ce este necesar din punct de vedere tehnic pentru lansarea proiectului „Regimentul nemuritor online”. Ziua Marii Victorii a reunit toată echipa care a muncit la proiect și ne-a ajutat să realizăm totul la un nivel tehnic înalt”, au menționat organizatorii. 

Numărul participanților crește constant. La acțiune participă activ nu doar cei în vârstă, ci și tinerii: aproape o treime dintre vizitatori au mai puțin de 21 de ani. 

Онлайн-акция «ДЕНЬ ПОБЕДЫ» на родном языке» - Sputnik Moldova
Societate
Interpretează cântecul ”Ziua Victoriei” în limba ta maternă

Transmisiunea marșului virtual este planificată și pentru a fi proiectată pe ecranele media din Rusia și la metroul din Moscova, iar un șir de posturi de televiziune îl vor prezenta integral sau parțial. De asemenea, marșul va putea fi urmărit pe rețelele de socializare Vkontakte și Odnoklassniki. 

Multe platforme online se vor conecta pentru transmisiune: marșul va putea fi urmărit pe cinema online „OKKO”, Море.тв, Ivi.ru, pe site-ul РИА Новости și Sputnik și, desigur pe portalul Regimentului Nemuritor al Rusiei www.polkrf.ru și pe cel al Regimentului Nemuritor Internațional www.polk.press.

Întrucât capacitățile tehnice nu permit prezentarea într-o singură zi a câtorva milioane de oameni astfel încât să poată fi examinate chipurile veteranilor și să poată fi citite numele, marșul online se va desfășura atâtea zile câte vor fi nevoie, astfel încât toți veteranii să devină participanți la regimentul virtual care defilează prin Piața Roșie. 

După 9 mai, marșul va fi transmis pe trei platforme online pe portalul Regimentului Nemuritor al Rusiei și pe cel al Regimentului Nemuritor Internațional, precum și pe cinema-online „OKKO”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0