Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon promite soluții pentru toate problemele agenților economici și ale populației

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaИгорь Додон
Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon anunță că a avut o nouă întrevedere cu conducătorii asociațiilor care reprezintă diverse sectoare ale economiei. În cadrul discuției au fost abordate problemele businessului mic și mijlociu, precum și cele ale deținătorilor de patente.

Международный аэропорт Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
”Avia Invest” îi datorează peste 22 de milioane de lei Autorității Aeronautice Civile
CHIȘINĂU, 6 mai – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a povesti pe pagina sa de Facebook ce a discutat cu reprezentanții businessului mic și mijlociu. Din ceea ce afirmă el ar fi de înțeles că, odată anularea stării de urgență, problemele businessului mic și mijlociu vor continua. Și asta pentru că restricțiile nu vor fi ridicate imediat.  

"Am menționat faptul că după anularea stării de urgență, pe data de 15 mai, măsurile restrictive nu vor fi anulate definitiv, pentru a nu admite o nouă creștere a numărului de persoane infectate cu COVID-19. În legătură cu aceasta, problemele cu care se confruntă businessul mic și mijlociu vor rămâne pe agendă, la fel ca și pentru alte sectoare ale economiei", a declarat Dodon.

Reprezentații businessului mic și mijlociu s-a plâns de concuranța neloială pe care le-o face businessul mare, în special, marele rețele de magazine.  

Государственная Налоговая Служба - Sputnik Moldova
Societate
Anunț important de la Fisc: Ce trebuie să reușești până pe 29 mai
"Cu toate acestea, interlocutorii mei au menționat că, pe lingă influența nemijlocită a crizei provocate de pandemie, zeci de mii de persoane implicate în acest domeniu de activitate se confruntă în continuare cu anumite presiuni administrative și o concurență neloială din partea businessului mare – în primul rând, a marilor rețele comerciale", a afirmat președintele țării.

El însă a promis că va veni cu soluții pentru toate problemele agenților economici și ale populației.

"În cadrul discuției, i-am asigurat pe cei prezenți de faptul că conducerea de vârf a țării depune eforturi maxime pentru a susține agenții economici și populația în condițiile de criză, din care motiv toate problemele expuse vor fi examinate și, în baza lor, propuse soluții", a spus Dodon.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0