Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Irina Vlah s-a întâlnit cu Igor Dodon, invitându-l să viziteze autonomia găgăuză

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon cu bașcanul Irina Vlah
Igor Dodon cu bașcanul Irina Vlah - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon și Irina Vlah au discutat astăzi subiecte de importanță majoră la ora actuală pentru autonomia găgăuză și Republica Moldova în general: combaterea COVID-19 și problemele agriculturii în condițiile secetei din ultimele luni.

CHIȘINĂU, 4 mai – Sputnik. Bașcanul autonomiei găgăuze, Irina Vlah, s-a aflat astăzi la Chișinău, având o întrevedere cu președintele Igor Dodon.

Igor Dodon în vizită de lucru în orașul Soroca - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon a anunțat că starea de urgență se încheie: Cum vom lucra după 15 mai

Interlocutorii au discutat situația actuală din regiune, acordând „o atenție sporită luptei împotriva răspândirii coronavirusului de tip nou și soluționării problemelor social-economice”, potrivit unei relatări de pe Facebook a lui Igor Dodon.

În mod special, potrivit președintelui țării, la întrevedere a fost examinată starea de lucruri în agricultură, în contextul condițiilor de secetă.

Igor Dodon a apreciat eforturile depuse de Irina Vlah „în ceea ce privește menținerea stabilității” în autonomia găgăuză, adăugând că le „sprijină în totalitate”.

De asemenea, președintele a informat că a acceptat invitația bașcanului Irina Vlah de a efectua „în timpul cel mai apropiat o vizită de lucru în regiune, pentru a examina situația la fața locului”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0