Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Câte persoane au intrat sau au ieșit din Moldova în ultimele 24 de ore

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaUn avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă
Un avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Aproape 1.600 de persoane au intrat în Republica Moldova în ultimele 24 de ore. Un călător a prezentat stare febrilă și, conform procedurilor de operare, a fost anunțat Serviciul de urgență 112, care a preluat persoana pentru verificări medicale.

CHIȘINĂU, 25 apr – Sputnik. Poliția de Frontieră raportează 2.462 de traversări din dimineața zilei de vineri până în dimineața zilei de sâmbătă.

Самолет - Sputnik Moldova
Prețuri mai mici la biletele de avion: Iată cât costă cele pentru noile curse charter

Cele mai multe traversări ale frontierei au fost înregistrate pe sensul de intrare în Republica Moldova: 1.568 de persoane, dintre care 625 de treceri la frontiera moldo-română, 561 de treceri la frontiera cu Ucraina și 382 de treceri a frontierei aeriene.

În Aeroportul Internațional Chișinău au fost consemnate, la intrarea în țară, două rute charter din Nice și Paris (Franța), fiind înregistrate 377 persoane.

Prin culoarul de tranzit al teritoriului Ucrainei și intrarea în țară prin punctul de trecere a frontierei Otaci s-au înregistrat 181 de cetățeni moldoveni, repatriați din Federația Rusă, și 35 de conaționali reveniți din Lituania.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 2.462 de persoane și completate 1 568 fișe epidemiologice individuale.

Un călător a prezentat stare febrilă și a fost preluat de medici pentru verificări.

De asemenea, au fost completate și semnate 1.382 de declarații pe propria răspundere privind obligația achitării primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.

Международный аэропорт Кишинева  - Sputnik Moldova
Societate
Repatrierea moldovenilor: Alte 8 curse charter în perioada 27 aprilie - 3 mai

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei, la intrarea în țară, au fost:

PTF Aeroportul Chișinău - 377 traversări persoane (rute charter);

PTF Leușeni – 444 traversări persoane;

PTF Otaci –  296 traversări persoane

PTF Tudora – 148 traversări persoane;

PTF Sculeni – 94 traversări persoane.

Totodată, pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat o trecere ilegală a frontierei de stat, nouă persoane au încălcat regimul zonei de frontieră, iar trei conducători auto au încălcat regulile de transportare și de folosire a vinietelor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0