Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Repatrierea moldovenilor: Alte 8 curse charter în perioada 27 aprilie - 3 mai

© Sputnik / Miroslav RotariМеждународный аэропорт Кишинева
Международный аэропорт Кишинева  - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 15 mii de cetățeni moldoveni au fost repatriați prin efortul Ministerului de Externe în condițiile pandemiei COVID-19, din martie și până în prezent, iar săptămâna viitoare alți 1.440 vor reveni acasă.

Пилотажная группа из Латвии Baltic Bees разрисовала кишиневское небо. - Sputnik Moldova
Societate
Numărul moldovenilor care s-au repatriat grație MAEIE în condițiile pandemiei COVID-19
CHIȘINĂU, 24 apr – Sputnik. Alți 1.440 de cetățeni moldoveni, înscriși pe listele de așteptare ale misiunilor diplomatice, vor fi repatriați pe cale aeriană în intervalul 27 aprilie - 3 mai.

Opt curse charter vor fi operate săptămâna viitoare, iar prioritate vor avea studenții, persoanele aflate la tratament medical și cetățenii aflați în dificultate, anunță Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).

Cele 8 curse charter vor fi efectuate din Milano, Paris, Istanbul, Larnaca, Moscova, Dublin, Roma și Londra.

© SputnikCursele charter
Repatrierea moldovenilor: Alte 8 curse charter în perioada 27 aprilie - 3 mai - Sputnik Moldova
Cursele charter
Repatrierea și acordarea de asistență cetățenilor moldoveni aflați în situații de dificultate peste hotarele țării este un obiectiv major al MAEIE, asigură instituția.

MAEIE îi îndeamnă pe cetățeni să se informeze despre zborurile charter efectuate în scopul repatrierii doar din surse oficiale, în special de pe pagina web a Autorității Aeronautice Civile (www.caa.md), a Guvernului (www.gov.md), a Ambasadei sau Consulatului General al Republicii Moldova din țara de reședință.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0