Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi detalii despre starea femeiei bolnavă de coronavirus oferite de Ministerul Sănătății

© AFP 2024 / STRCoronavirus
Coronavirus - Sputnik Moldova
Abonare
În data 7 martie 2020, a fost confirmat primul caz de infecție cu Coronavirus de tip nou (COVID-19) în Republica Moldova. Este vorba despre o femeie, cu vârsta de 48 de ani, revenită pe 7 martie curent din Italia, cursa Milano-Chișinău.

CHIȘINĂU, 8 mart - Sputnik. Ministerul Sănătății și Protecției Sociale vine cu noi detalii despre femeia bolnavă de coronavirus și despre situația la acest capitol din țară.

A ieși din carantină fără ca să mai aștepte rezultatelor testelor

Coronavirus - Sputnik Moldova
Premierul Chicu a oferit primele informații despre bolnava cu coronavirus – Ce șanse are
Conform unui informațiilor prezentate de acesta, pacienta a fost internată în Italia, în data de 4 martie curent, cu diagnoza de bronhopneumonie bilaterală, febră și tuse. I s-a prescris tratament cu antibiotice la domiciliu și a fost plasată în carantină la domiciliu până la confirmarea infecției prin Coronavirus de tip nou. Însă aceasta a decis să revină în Republica Moldova, anunță într-un comunicat Serviciul de Informare și Comunicare cu Mass-Media al Ministerului Sănătății și Protecției Sociale.

Pacienta, în stare gravă: Coronavirus, diabet zaharat, hipertensiune arterială, supraponderabilitate de gradul 2

В Шереметьево усилили санитарный контроль в связи с коронавирусом   - Sputnik Moldova
Ministerul Sănătății: Încă doi suspecți cu simptome de Coronavirus de tip nou
Pacienta a fost preluată de echipa Serviciului 112 din aeronavă și internată în stare gravă în cadrul instituției spitalicești. Testul realizat în cadrul laboratorului Agenției Naționale pentru Sănătate Publică a confirmat prezența Coronavirusului de tip nou. Totodată, doamna suferă de mai multe boli cronice: diabet zaharat, hipertensiune arterială, supraponderabilitate de gradul 2. La moment, starea pacientei este gravă, dar stabilă.

Fluxul de știri
0