Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Afacerea de succes a unei familii: Produc suc natural sută la sută- care sunt beneficiile

© Photo : Facebook / Igor LesnicProducătorul pe sucuri naturale Igor Lesnic, la Expoziția Națională ”Fabricat în Moldova 2020”, care s-a desfășurat la Chișinău, în perioada 29 ianuarie - 02 februarie 2020
Producătorul pe sucuri naturale Igor Lesnic, la Expoziția Națională ”Fabricat în Moldova 2020”, care s-a desfășurat la Chișinău, în perioada 29 ianuarie - 02 februarie 2020  - Sputnik Moldova
Abonare
O familie din satul Grimăncăuți, raionul Briceni, a pus pe roate o afacere de succes. Aceasta produce suc natural prin stoarcere directă a fructelor. Proprietarii explică de ce sucul natural este preferabil unui suc făcut din concentrat.
Afacerea de succes a unei familii: Beneficiile consumului de suc natural sută la sută

În cadrul unui interviu pentru Sputnik Moldova, Igor Lesnic, unul dintre coproprietarii afacerii, a explicat prin ce se deosebește produsul lor de sucurile din concentrat, care ocupă cea mai mare parte a tejghelelor din magazinele din Republica Moldova.

Angela Sobol - Sputnik Moldova
Cereale fără zahăr, gluten și coloranți: Povestea de succes a Angelei Sobol

El ne-a povestit că, în 2017, familia sa a procurat o linie tehnologică de producere a sucului prin stoarcere directă, tehnologie austriacă, care le permite să producă un suc natural: de o calitate mai înaltă, mai gustos și mai sănătos. Igor Lesnic susține că sucul natural pe care-l produce este obținut prin stocarea directă a fructelor și nu conține niciun gram de apă, zahăr, îndulcitor sau conservanți.

Omul de afaceri afirmă că sucul natural este recomandat copiilor, mamelor, sportivilor și tuturor celor care pledează pentru un mod sănătos de viață.

"În primul rând, noi producem suc din mere de calitate înaltă. Materia primă este de calitate înaltă. Avem un control minuțios, efectuat zi de zi. Sucul este pasteurizat până la temperatura de 80 de grade Celsius, ceea ce ne permite să păstrăm toate proprietățile benefice pentru organismul uman ce le conține fructul din care este făcut sucul: de la vitamine la antioxidanți", a menționat Igor Lesnic.

El mai spune că sucurile făcute din concentrat nu au aceste proprietăți, pentru că sunt procesate.

"Li se adaugă apă, zahăr și mulți conservanți. Nu vreau să-i vorbesc de rău pe concurenții noștri, dar, de când am început să producem, vedem o tendință de majorare a volumului produselor noastre, cresc vânzările în toată țara", a subliniat producătorul.

Este de menționat că sucul natural sută la sută este totuși mai costisitor decât un suc obișnuit, făcut din concentrat. Igor Lesnic a explicat că acest preț este justificat, întrucât "calitatea sucului natural este cu mult mai înaltă".

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0