Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Cereale fără zahăr, gluten și coloranți: Povestea de succes a Angelei Sobol

© Photo : Facebook / Sobol AngelaAngela Sobol
Angela Sobol - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul celei de-a XIX-a ediții a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” și-au prezentat produsele și serviciile 460 de antreprenori autohtoni.
Cereale ecologice: fără zahăr, gluten și coloranți. Aflați povestea lui ”Ronți”

Angela Sobol este producătoare de cereale ecologice. La standul ei am putut găsi cereale fără zahăr – lucru greu de imaginat într-o societate în care majoritatea produselor conțin aditivi, îndulcitor și alte ingrediente nesănătoase.

”Ne bucurăm mult pentru că ne aflăm la această expoziție deja a patra oară. Cine consumă o dată produsele noastre ne mai caută. Producem cereale ecologice, recomandate inclusiv pentru copii. Nu adăugăm coloranți, gluten, cu zahăr în normă. Avem inclusiv fulgi de cereale fără zahăr”, a declarat Angela Sobol pentru Sputnik Moldova.

Angela Sobol ne-a spus că ideea de a lansa o afacere i-a venit spontan. Având un copil mic acasă, femeia a căutat cereale în magazine, dar nu a găsit nimic sănătos. De aici, calea spre o afacere mică, dar de succes, a fost una fructuoasă.

Expoziția ”Fabricat În Moldova” a ajuns în acest an la cea de-a 19-ea ediție. La prima ediție a expoziției, care s-a desfășurat în 2002, au participat doar 20 de companii. În 2020 însă numărul producătorilor a depășit cifra de 460.

Fluxul de știri
0