Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele Dodon a avut o nouă întrevedere cu ambasadorul rus Vasnețov - Video

© Photo : Facebook / Dodon IgorИгорь Додон провел рабочую встречу с Послом Российской Федерации в Республике Молдова Олегом Васнецовым.
Игорь Додон провел рабочую встречу с Послом Российской Федерации в Республике Молдова Олегом Васнецовым. - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a avut o nouă întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse, Oleg Vasnețov. Tot astăzi, șeful statului a avut tradițională întrunire cu diplomații acreditați la Chișinău.

CHIȘINĂU, 27 ian - Sputnik. Șeful statului, Igor Dodon, a avut un nou dialog cu ambasadorul Rusiei, Oleg Vasnețov.

Russia Leningrad Siege Anniversary - Sputnik Moldova
Societate
Primarul Chișinăului a participat la comemorarea victimelor blocadei Leningradului

Oficialii au discutat perspectivele de intensificare ale relațiilor economice bilaterale, dar și cooperarea culturală, în contextul aniversării a 75-a de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial în Europa.

„Am discutat agenda actuală a parteneriatului strategic dintre țările noastre, menționând principalele direcții de aprofundare a relațiilor de cooperare. Am fost unanimi în opinia că anul curent oferă oportunități suplimentare pentru o dinamizare semnificativă a relațiilor de colaborare politică și comercial-economică”, a menționat președintele pe pagina sa de Facebook.

Tot astăzi, președintele Dodon a avut tradiționala întrunire cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova, șefii de misiuni și reprezentanți ai organizațiilor internaționale.

Mitingul de comemorare a victimelor Holocaustului - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon a depus flori la Memorialul victimelor fascismului

”În cadrul întrevederii, am menționat trei subiecte de interes major pentru cei prezenți. Am relatat despre politica internă a țării și intențiile guvernării de a întreprinde pași concreți în vederea sporirii nivelului de trai al populației prin implementarea unor proiecte majore de infrastructură”, mai scrie șeful statului în postarea de pe rețeaua de socializare.

De asemenea, Igor Dodon și corpul diplomatic au discutat despre politica externă a Republicii Moldova. Președintele Dodon a reconfirmat continuarea promovării politicii externe echilibrate între Est și Vest și a dat asigurări că vor fi respectate toate angajamentele asumate față de partenerii externi, inclusiv implementarea celor mai importante reforme.

Fluxul de știri
0