Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un candidat la funcția de deputat în circumscripția Hâncești: Cine este acesta

© Sputnik / Rodion ProcaПарламент Parlament
Парламент Parlament - Sputnik Moldova
Abonare
În cursa pentru funcția de deputat pe circumscripția nr.38 din Hâncești s-a înscris și un candidat din partea Partidului ”ȘOR”.

CHIȘINĂU, 21 ian - Sputnik. Cel de-al patrulea candidat la alegerile parlamentare noi care se vor desfășura în circumscripția nr.38 din Hâncești a devenit Vitalie Balinschi, înaintat de Partidul ”ȘOR”.

День вина в Гагаузии - Sputnik Moldova
Societate
Trei partide ar accede în Parlament dacă duminica viitoare am avea alegeri: Iată care sunt

Mai devreme, Partidului Acțiune și Solidarite, condus de Maia Sandu, a înaintat-o pentru alegerile parlamentare noi pe fostul ministru al Justiției, Olesea Stamate. Deși liderul PAS a îndemnat Platforma DA să susțină acest candidat ”are șanse foarte bune și va fi un deputat pe potriva așteptărilor cetățenilor”, formațiunea lui Andrei Năstase a decis să înainteze ieri propriul candidat pe circumscripția Hâncești. Este vorba despre Mihai Druță.

Anterior și jurnalistul Vlad Țurcanu, care deține și funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Unității Naționale a anunțat că se va în scrie în cursa electorală în această circumscripție. De asemenea, în presă se vehiculează că Dorin Chirtoacă ar putea candida la Hâncești pentru funcția de deputat.

Fluxul de știri
0