Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Stand up show de excepție: Află care sunt drepturile omului prin intermediul glumelor

© Sputnik / OsmatescoMarina Daniliuc și Andrei Uncu
Marina Daniliuc  și Andrei Uncu  - Sputnik Moldova
Abonare
Pe 18 ianuarie, la Tohatin, în premieră, de către Centrul de Informare și Resurse PRO BONO, va fi organizat un show de comedie subiectul principal fiind drepturile omului.
Stand up show de excepție: Află care sunt drepturile omului prin intermediul glumelor

Reprezentanții Centrului de Informare și Resurse PRO BONO au pregătit un spectacol de Stand-Up Comedy pe care îl vor prezenta sâmbătă, pe scena Casei de Cultură din satul Tohatin.

Liviu Gulica - Sputnik Moldova
Pasiunea incredibilă a jurnalistului Liviu Gulica - Detalii

Show-ul de comedie are loc în contextul proiectului „Human Rights through comedy”. Acesta își propune să informeze oamenii despre drepturile lor prin intermediul comediei.

Trei actori-participanți vor avea un spectacol de comedie pe subiectul drepturilor omului și cum aceștia o percep. Totodată băieții de la Abstract Poetry Band vor încinge atmosfera prin intermediul unui recital inedit.

"Oamenii nu cunosc toate drepturile pe care le au sau cum să acționeze atunci când acestea le sunt încălcate. Am hotărât că cea mai bună soluție este să-i prezentăm publicului toată informația într-o manieră ușoară, cu elemente de umor", a declarat pentru Sputnik reprezentanta Centrului, Nicoleta Damian.

Potrivit actorului de stand-up Andrei Uncu spectacolul va fi filmat, iar mai apoi publicat online pentru a informa câți mai multă lume despre acest subiect. De asemenea, la finele acestui proiect va avea loc și o masa rotundă la care vor participa un actor și un jurist care vor vorbi despre conexiunea dintre artă și drepturile omului.

Un asemenea spectacol de Stand-Up Comedy care abordează tema respectării drepturilor omului este organizat în premieră în Republica Moldova. La eveniment sunt așteptați toți doritorii.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0