Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pasiunea incredibilă a jurnalistului Liviu Gulica - Detalii

© Sputnik / OsmatescoLiviu Gulica
Liviu Gulica - Sputnik Moldova
Abonare
Îl cunoaștem toți în calitate de prezentator de televiziune, dar mai puțini știu că el vrea să aducă Stand Up–ul la noi performanțe. Mai mult decât atât, această idee și-a văzut-o materializată deja în două ediții. Vorbim despre prezentatorul TV, Liviu Gulica.
Pasiunea incredibilă a jurnalistului Liviu Gulica - Detalii

În zilele de 12 aprilie și 11 mai curent, Liviu Gulica a prezentat publicului din Chișinău, împreună cu alți umoriști, un program umoristic exclusiv. În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", cunoscutul jurnalist a vorbit despre emoțiile, trăirile și sentimentele pe care le-a avut în calitate de organizator al evenimentului, dar și despre prestația sa pe scenă.

Liviu Gulica s-a arătat mulțumit de faptul că cele două ediții s-au desfășurat cu succes și se simte onorat că a reușit să organizeze asemenea evenimente, care au fost primite de public cu zâmbet și aplauze.

Jurnalistul a dezvăluit că cel mai complicat i-a fost să participe în calitate de performer și artist de stand up, întrucât adesea publicul îl percepe ca prezentator de televiziune.

"Acest lucru te incomodează cumva atunci când îți dorești să pari așa precum ești în viața de zi cu zi. Este complicat când publicul te percepe doar în calitate de prezentator de emisiune matinală. Acum duc "lupte crâncene de personalitate" pentru a înțelege cum trebuie să mă prezint publicului ca ei să mă vadă haios", a povestit Liviu Gulica.

Jurnalistul spune că umorul de tip stand up necesită o interacțiune deosebită cu publicul, un spirit autoironic, improvizație, manieră artistică și desigur emoții.

"De fapt, stand up-ul înseamnă "set up" și "punchline". Adică este o scurtă introducere, după care urmează momentul în care "lovești cu gluma". Dacă în primul minut nu ai reușit să faci lumea să râdă cel puțin de două ori, atunci consideră că acest minut este pierdut", a relatat jurnalistul.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0