Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Programe artistice pregătite de municipalitate în prima lună a anului 2020 – detalii

© Sputnik / OsmatescoStela Mitriuc
Stela Mitriuc - Sputnik Moldova
Abonare
Un început de an frumos. Municipalitatea și-a propus să organizeze diverse manifestări cultural-artistice pe parcursul lunii ianuarie din anul 2020.
Programe artistice pregătite de municipalitate în prima lună a anului 2020 – detalii

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", șefa interimară a Direcției Cultură a Primăriei municipiului Chișinău, Stela Mitriuc, a dezvăluit că noul an vine cu multe premiere pentru cetățeni.

Inaugurarea Târgului de Crăciun 2020 - Sputnik Moldova
Spectacol feeric, la deschiderea Târgului de Crăciun din Capitală – Video, Foto

Mitriuc a declarat că luna ianuarie va fi plină de surprize, iar un accent deosebit se va pune pe implicarea copiilor și tinerilor în diverse activități cultural-educative și artistice, precum și pe dezvoltarea relațiilor profesionale cu partenerii externi.

"În luna ianuarie vor avea loc diverse spectacole. Spre exemplu, pe 15 ianuarie, de Ziua Națională a Culturii vom organiza un eveniment grandios la Sala cu Orgă. Ne propunem să oferim și premii, ceea ce este o premieră pentru noi", a menționat Mitriuc.

Potrivit ei, în anul 2020, unul dintre obiectivele primordiale ale municipalității este susținerea activităților culturale și implicarea în proiecte internaționale.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0