Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primul moldovean care a participat la Mister Supranațional 2019: Ce spune despre concurs

© Sputnik / OsmatescoGiovanni Crețu
Giovanni Crețu - Sputnik Moldova
Abonare
Giovanni Crețu este primul moldovean care a reprezentat țara noastră la cea mai importantă competiție internațională dedicată modelelor masculine – Mister Supranațional 2019. Deși nu s-a ales cu premiul mare, el a obținut locul II la proba "Mister fitness".
Primul moldovean care a participat la Mister Supranațional 2019: Ce spune despre concurs

Ion Rotaru - Sputnik Moldova
Exclusiv Sputnik: Cum a câștigat un moldovean Campionatul Portugaliei la floristică
Republica Moldova a fost inclusă, în premieră, în cadrul celei mai importante competiții internaționale dedicate modelelor masculine, în care aspectul fizic al concurenților este la fel de important ca aptitudinile lor intelectuale, sportive și condiția fizică.

Prestigiosul concurs s-a desfășurat în perioada 25 noiembrie-2 decembrie în Polonia și a întrunit peste 40 de participanți din mai multe țări ale lumii.

Moldoveanul care ne-a reprezentat țara spune că s-a pregătit atât moral, cât și fizic pentru acest concurs, iar faptul că nu s-a ales cu premiul mare nu l-a întristat deloc.

"M-am pregătit mult și am depus eforturi considerabile. Sunt optimist și mă bucur că am acumulat o experiență nemaipomenită, am trăit emoții deosebite, mi-am făcut mulți prieteni, cunoscuți și am adunat contacte. Cel mai apropiat prieten mi-a fost reprezentantul din India", a dezvăluit Giovanni Crețu.

Competiția internațională a ajuns la cea de-a IV-a ediție. În acest an, pe locul III s-a clasat reprezentantul Poloniei, pe locul II modelul din Peru, iar titlul de Mister Supranațional 2019 i-a revenit modelului din SUA.

Și-ar mai dori sau nu Giovanni Crețu să participe la cea de-a V-a ediție a concursului și ce planuri de viitor are aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0