Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Workshop "Actor mood": Învață să depășești frica și să ieși din zona de confort

© Sputnik / OsmatescoGhena Moroșanu
Ghena Moroșanu - Sputnik Moldova
Abonare
Un Workshop intitulat semnificativ "Actor mood" le va oferi participanților oportunitatea de a afla metodele de instruire profesională a actorilor tocmai de la Hollywood. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 decembrie, la 10:30, în incinta ARTCOR, accesul este gratuit.
Workshop "Actor mood": Învață să depășești frica și să ieși din zona de confort

Actorii începători, intermediari și avansați au ocazia să participe la un workshop inedit - "Actor mood", desfășurat pentru a doua oară în țara noastră.

Ilie Ștefanesa - Sputnik Moldova
Povestea de succes a unui moldovean, actor în Canada

Autorul proiectului este actorul moldovean Ghenadie Moroșanu, care deja de mai bine de șapte ani activează în Los Angeles în calitate de actor, producător de filme și teatru, trainer de actorie și regizor.

Potrivit lui Moroșanu, în cadrul workshopului, fiecare participant va descoperi un adevăr profund despre capacitățile lui, va învăța să-și exprime și să-și gestioneze corect emoțiile și va învăța să iasă din zona sa de confort.

"Acesta este un workshop intensiv de actorie, care dezvăluie subiecte teoretice și practice și oferă șansa de a practica diverse metode de actorie, casting și exprimare în fața camerei. Tematicile abordate se axează nemijlocit pe arta cinematografică și rolul actorului în film", a subliniat Ghenadie Moroșanu.

Workshop-ul de actorie cu Ghena Morosanu este un workshop intensiv de actorie, care sta la baza metodei Lee Strasberg, method movement de regizorul/profesorul Gerald James și regizor/profesor Hedy Sontag.

Ghenadie Moroșanu este singurul tânăr din Moldova care și-a făcut studiile la Academia Cinematografică din Los Angeles, SUA. Actorul a reușit să joace diverse roluri în mai multe filme, a fost producătorul mai multor pelicule de scurt și lung metraj și s-a implicat în proiecte importante de peste hotare.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0