Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Povestea de succes a unui moldovean, actor în Canada

© Sputnik / Miroslav RotariIlie Ștefanesa
Ilie Ștefanesa - Sputnik Moldova
Abonare
Ilie Ștefanesa – copilul minune ai anilor 90. Deja la vârsta de trei ani apărea pe micile ecrane la diverse emisiuni distractive de top din Moldova. În anul 2000 deja își primea primele sale medalii de aur la prestigioase concursuri de talente de la Hollywood.
Povestea de succes a unui moldovean, actor în Canada

Ilie Ștefanesa este un tânăr foarte ambițios și carismatic, care a convins întreaga lume că în Moldova sunt oameni cu adevărat talentați. Din fragedă copilărie era pasionat de muzică și dans.

"Când eram mic mă gândeam că voi deveni interpret. Îmi plăcea să fiu în lumina reflectoarelor, să cânt și să dansez pe scenă. Părinții mă susțineau și mă admirau de fiecare dată", a mărturisit Ilie.

Totuși, destinul i-a ales o altă cale – tânărul moldovean a devenit actor. Când avea 13 ani, Ilie și părinții săi s-au mutat cu traiul în Montreal, Canada. Acolo, tânărul a învățat limba franceză la perfecție, a absolvit școala și și-a depus documentele la un prestigios colegiu - Colegiul Dawson din Montreal, facultatea de Actorie Profesională.

În mai 2018, Ilie a absolvit cu succes colegiul, fiind considerat de către profesori și colegi unul dintre cei mai talentați și sârguincioși studenți.

"Eu făceam ceea ce-mi spunea sufletul. Colegii mă lăudau, dar nu puneam accent pe acest lucru. Mă concentram să fiu în fiecare zi mai bun decât am fost ieri", a spus el.

Ilie a remarcat că succesul său se datorează părinților și profesorilor săi, care de fiecare dată l-au încurajat și l-au motivat să muncească în continuare pentru a obține rezultate deosebite.

"Părinții întotdeauna m-au susținut și mi-au oferit posibilitatea să aleg singur ceea ce îmi place și ce vreau să fac în viață", a menționat tânărul.

Despre planurile de viitor și alte detalii din viața lui Ilie Ștefanesa aflați din emisiunea "Intersecții", moderată de Andrei Porubin.

Fluxul de știri
0