Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce va face Ion Chicu începând chiar de astăzi: Anunțul premierului

© Sputnik / Miroslav RotariIon Chicu
Ion Chicu - Sputnik Moldova
Abonare
Cea de-a doua lună de activitate a Guvernului Chicu începe în forță, cu un program încărcat. Ce include acesta.

CHIȘINĂU, 16 dec – Sputnik. După ce prim-ministrul Ion Chicu a punctat zece cele mai importante sarcini cu care s-a confruntat în prima lună de guvernare, de astăzi altele fac agenda premierului.

Prim-ministrul Ion Chicu s-a întâlnit cu șeful biroului BERD în Republica Moldova - Sputnik Moldova
Societate
La o lună de guvernare, Ion Chicu a primit cel mai mare cadou

Săptămâna începe, așa cum anunța anterior, cu o vizită de lucru la Strasbourg. Acolo va avea întrevederi cu Secretarul General al Consiliului Europei, Președintele Comisiei de la Veneția, dar și cu Președintele Curții Europene pentru Drepturile Omului.

Pentru ziua de mâine, Chicu are programată întâlnirea cu reprezentanții mediului de afaceri din țară, la care vor participa peste 500 de antreprenori. Tot marți va avea loc ședința de final de an cu Ambasadorii acreditați la Chișinău, dar și ședința guvernului pentru aprobarea Avizului la amendamentele deputaților la legile bugetare.

În ziua de miercuri, tradițional, Cabinetul de Miniștri se întrunește în ședință ordinară. Chicu spune că în această săptămână vor fi aprobate proiecte importante cu caracter economic și social.

Газопровод - Sputnik Moldova
Moldova are o nouă sursă de gaze: Anunțul autorităților

Joi e iarăși zi pentru vizite externe. Șeful Executivului va merge la Roma, la invitația omologului său italian. Tot atunci va participa la summit-ul prim-miniștrilor Inițiativei Central Europene.

Important: Ce documente a semnat Ion Chicu la ședința șefilor Guvernelor țărilor GUAM>>>

Sfârșitul de săptămână este dedicat potențialilor investitori, dar și membrilor Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei. Iar sâmbătă se va afla în teritoriu.

Amintim, sâmbăta trecută s-a împlinit o lună de la numirea în funcție a Guvernului Chicu.

Fluxul de știri
0