Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La o lună de guvernare, Ion Chicu a primit cel mai mare cadou

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPrim-ministrul Ion Chicu s-a întâlnit cu șeful biroului BERD în Republica Moldova
Prim-ministrul Ion Chicu s-a întâlnit cu șeful biroului BERD în Republica Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi, la o lună de când a fost învestit în funcție, premierul Ion Chicu s-a bucurat de cel mai frumos cadou primit vreodată. Iată despre ce este vorba.

CHIȘINĂU, 14 dec – Sputnik. Astăzi se împlinește exact o lună de când a fost învestit în funcție noul Guvern condus de premierul Ion Chicu. Premierul a menționat că s-a bucurat în această zi de cel mai frumos cadou posibil.

El este alături de cele 300 de femei care participă la  Forumul Anual al Femeilor Moldova, organizat de Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

„Astăzi se împlinește exact o lună de când a fost învestit Guvernul și un cadou mai frumos decât acesta, de a fi aici la acest eveniment, nici nu putea fi”, a precizat premierul în debutul discursului său.

Ședință comună a membrilor Cabinetului de miniștri cu conducătorii APL de nivelul II - Sputnik Moldova
Politică
Ședință matinală la Guvern: Vezi ce s-a întâmplat
El a mai spus că este o mare responsabilitate și onoare să le vorbească femeilor din Moldova.

„Să te adresezi femeilor, în realitate înseamnă să te adresezi întregii națiuni - pentru că femeile sunt partea esențială a societății noastre”, a mai spus Chicu.

Prim-ministrul a pus accentul pe rolul femeilor în societate, care este unul dintre acele elemente ce atestă gradul de civilizație atins de o țară.

Fluxul de știri
0