Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Săptămână grea pentru Ion Chicu: Ce va trebui să facă premierul

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPremierul Ion Chicu
Premierul Ion Chicu - Sputnik Moldova
Abonare
Cea de-a doua lună de activitate a Guvernului Chicu începe în forță și cu un program încărcat. Ce va avea de făcut premierul săptămâna aceasta.

CHIȘINĂU, 15 dec – Sputnik. După ce ieri prim-ministrul Ion Chicu a punctat zece cele mai importante sarcini cu care s-a confruntat în prima lună de guvernare și a vorbit despre realizările Guvernului pe care-l conduce, de mâine premierul va trebui să facă față altor obligații.

Prim-ministrul Ion Chicu s-a întâlnit cu șeful biroului BERD în Republica Moldova - Sputnik Moldova
Societate
La o lună de guvernare, Ion Chicu a primit cel mai mare cadou

Săptămâna începe, așa cum anunța anterior, cu o vizită de lucru la Strasbourg. Acolo va avea întrevederi cu Secretarul General al Consiliului Europei, Președintele Comisiei de la Veneția, dar și Președintele Curții Europene pentru Drepturile Omului.

Când va fi finalizată construcția gazoductului Iași-Chișinău: Ce spune premierul Chicu>>>

Pentru ziua de marți, Chicu are programată întâlnirea cu reprezentanții mediului de afaceri din țară, la care vor participa peste 500 de antreprenori. Toto marți va avea loc ședința de final de an cu Ambasadorii acreditați la Chișinău, dar și ședința guvernului pentru aprobarea Avizului la amendamentele deputaților la legile bugetare.

În zi de miercuri, tradițional, Cabinetul de Miniștri se întrunește în ședință ordinară. Chicu spune că în această săptămână vor fi aprobate proiecte importante cu caracter economic și social.

Ședință comună a membrilor Cabinetului de miniștri cu conducătorii APL de nivelul II - Sputnik Moldova
Politică
Ședință matinală la Guvern: Vezi ce s-a întâmplat

Joi este zi pentru vizite externe. Șeful Executivului va merge la Roma, la invitația omologului său italian. Tot atunci va participa la summit-ul prim-miniștrilor Inițiativei Central Europene.

Chicu: Moldova va construi un nou aeroport internațional până în 2021>>>

Sfârșitul de săptămână este dedicat potențialilor investitori, dar și membrilor Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei. Iar sâmbătă se va afla în teritoriu.

Amintim, sâmbătă s-a împlinit o lună de la numirea în funcție a Guvernului Chicu.

Fluxul de știri
0